Piano sport smokva kontakt kakva je ?
Nisi bio kod Valerije,već si bio kod Doris! Doris je na Borovju.Piano sport smokva kontakt kakva je ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piano sport smokva kontakt kakva je ?
Nisi bio kod Valerije,već si bio kod Doris! Doris je na Borovju.Piano sport smokva kontakt kakva je ?
Ajde napiši neku recenziju o tim mladim transicama koje " rade čuda cijelu noć" umjesto da trubiš o "starima" koje već znamo....Sama sebe hvališ ha ha ha.Ludilo.Pa ti si vrelamala..Sama sebe reklamiras da si dobra.Ludilo.Imas sve lazne slike po oglasnicima.A mlade transice ,a ima ih,rade čuda cijelu noć.
E da si ti probao mlade ne bi bio opsjednut sa starima i pratio oglaseMlađe je slađe!!! Moje mišljenje.Moje iskustvo.I moj izbor!!! Baj baj i otiđi na plavi oglasnik i vidi da to nisu tvoje slike,kao i na ovom oglasniku.Baj baj
Moraš sve pogledati da bi bio upućen u sve laži što me čeka u tim oglasima.A sigurno ti neću reći koje su to mlađe.Samo si sada dao do znanja da si to ti- vrelamala iliti Barbi i vrlo si " mlada",tako da ja ne posjecujem tako mlade !!!Šaljem ti slike,ako hoćeš.Broj znaš,pa se uvjeri.E da si ti probao mlade ne bi bio opsjednut sa starima i pratio oglase![]()
Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.LpHalo niti imam tvoj broj niti ga želim. Nego ovo je mjesto za recenzije o transicama, pa već kad toliko spominješ tu Barbi s kojom " nisi" opsjednut daj malo napiši o tim mladima koje znaš pa dokaži starim prdonjama koje treba jebati da nisu sve domaće cigosi bez kurc a nego da ima vrijednih za posjetiti!
"Ima prirodnu plavu kosu"!!!!!!!Sama sebe hvališ ha ha ha.Ludilo.Pa ti si vrelamala..Sama sebe reklamiras da si dobra.Ludilo.Imas sve lazne slike po oglasnicima.A mlade transice ,a ima ih,rade čuda cijelu noć.
Nemoj puno srati po drugima jer koliko čujem ako se napiše ijedna činjenica iz tvojeg dosjea svi će ostati šokirani i zgađeni!Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp
Meni izgleda da na smokvi nema trans prostitucije osim girl4mannDoris je na smokvi ili?
Brojevi od Doris Tine Lane Adrijane Mihaele kakve su sta je rec?Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp
Probaj na Romeo možda ima kakvih likova zainteresiranih za istoBok. Jel ima kakvih gay grupa u SB. Tražim nekoga za redovna sex druženja u diskreciji.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|