SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp
Brojevi od Doris Tine Lane Adrijane Mihaele kakve su sta je rec?

Giselly došla u grad, pratim ju već neko vrijeme, alat izgleda top, 100% funkcionalan, ona izgledom perfektna, sise fenomalno izgledaju, otic cu ovih dana ovisi kako mi odgovara, posaljem recenziju

Giselly došla u grad, pratim ju već neko vrijeme, alat izgleda top, 100% funkcionalan, ona izgledom perfektna, sise fenomalno izgledaju, otic cu ovih dana ovisi kako mi odgovara, posaljem recenziju

Dobro izgleda. Ja se dogovorio s njom ali imali smo mali nesporazum. 😂. Kad sam usao u sobu sam je zamolio da malo pojaca svijetlo jer necu guzit u mraku, nije htijela, na sto sam joj ja rekao stvarno sa smjeskom, a na sto je ona rekla ajde zbogom i da joj se ne svidam😂😂. Hmmm, to sad ne znaci da je losa, al je bila malo/puno nadrkana, definitivno.

Dobro izgleda. Ja se dogovorio s njom ali imali smo mali nesporazum. 😂. Kad sam usao u sobu sam je zamolio da malo pojaca svijetlo jer necu guzit u mraku, nije htijela, na sto sam joj ja rekao stvarno sa smjeskom, a na sto je ona rekla ajde zbogom i da joj se ne svidam😂😂. Hmmm, to sad ne znaci da je losa, al je bila malo/puno nadrkana, definitivno.
Ima li išta gore od guženja u mraku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh