SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozdrav, nadam se da je ovaj post u skladu s pravilima. Ioako su u vecini traight muskarci ovdje , vidim da ima potrebe i za trans/shemale osobama.

Valerija ( koristi i druga imena ) - Prostor borovje jako uredno i lijepo. 300 kn oral 500 komplet. Oral osrednji , anal jedan od najboljih. neda se bas dirati po sisama i kosi. Nije ko na traci.

TransicaBB smokva profil - prostor sigecica. Besplatno, ali mi se cini krupnije nego na slikama. ponudila je bez kondoma, odbio naravno. Pusenje ok, anal 10 min pa je boljelo kao (17 cm )

TrannyMaja - dogoverno par dana unaprijed , potvredono. Dodem pred zgradu ne javlja se na pozive , do danas mi nije odg uopce. Izbjegavati.

SissyBoiZG - prostor utrine trznica - Od besplatnih najbolje iskustvo. Ne mogu naci profil , na planetromeo je.

Pianosport (smokva) - Nasli se u autu, dobar i anal i oral , cist ok. Besplatno.

Eto , to su moja iskustva. Kao sto vidite , vecinom karam besplatne ili srednje skupe , nemam para za brazilke od soma kuna i vise :D
Molim bez filozofiranja i moraliziranja da su to samo muskarci sa sisama i slicnim komentarima. Zadrzite za sebe komentare ako necete konstruktivno doprinjeti temi. Hvala.
Piano sport smokva kontakt kakva je ?

Mislim da je kosovar jesi bio?
Sta ima dobru kitu moze karat?
Ja zvao pitao sta sve moze kod nje pa mi kaze dog kad dodjes u prostor tako da nisam ni isao...
Mislio da to prevara ko i ona nasa valerija kad dodjes k njoj onda nista nemoze i nista nece sve moras platiti dodatno
Doris je ok.Dobro uređena i našminkana.Spusti cijenu.Ima dobru guzu.Pusenje i sex sa zaštitom.Mlada.Izbjagavaj vrelamala- Barbi koja ima 29 godina,ali samo u oglasu i traži sex bez zaštite.Viki isto objavljuje lažne slike.Gledas slike u oglasu,a kad dođeš kod njih,sasvim druga osoba..

Meni je vrelamala bila najbolje iskustvo od domaćih.
Bar ne glumi nešto što nije ( tipa lažne slike sa sisama) i nije tamnoputa ako znaš na što mislim...
Ima prirodnu plavu kosu i kožu glatku kao žena.
Sama sebe hvališ ha ha ha.Ludilo.Pa ti si vrelamala..Sama sebe reklamiras da si dobra.Ludilo.Imas sve lazne slike po oglasnicima.A mlade transice ,a ima ih,rade čuda cijelu noć.

Hej hej zar ne vidiš da ti je logika zla i naopaka?!?
Ti kad pišeš o drugima onda "samo daješ svoje mišljenje", a drugi kad napišu svoje mišljenje ili iskustva onda pišu sami o sebi 🤣🤣🤣

Mlađe je slađe!!! Moje mišljenje.Moje iskustvo.I moj izbor!!! Baj baj i otiđi na plavi oglasnik i vidi da to nisu tvoje slike,kao i na ovom oglasniku.Baj baj

E da si ti probao mlade ne bi bio opsjednut sa starima i pratio oglase 🤣🤣🤣
Moraš sve pogledati da bi bio upućen u sve laži što me čeka u tim oglasima.A sigurno ti neću reći koje su to mlađe.Samo si sada dao do znanja da si to ti- vrelamala iliti Barbi i vrlo si " mlada",tako da ja ne posjecujem tako mlade !!!Šaljem ti slike,ako hoćeš.Broj znaš,pa se uvjeri.

Halo niti imam tvoj broj niti ga želim. Nego ovo je mjesto za recenzije o transicama, pa već kad toliko spominješ tu Barbi s kojom " nisi" opsjednut daj malo napiši o tim mladima koje znaš pa dokaži starim prdonjama koje treba jebati da nisu sve domaće cigosi bez kurca nego da ima vrijednih za posjetiti!

Halo niti imam tvoj broj niti ga želim. Nego ovo je mjesto za recenzije o transicama, pa već kad toliko spominješ tu Barbi s kojom " nisi" opsjednut daj malo napiši o tim mladima koje znaš pa dokaži starim prdonjama koje treba jebati da nisu sve domaće cigosi bez kurc a nego da ima vrijednih za posjetiti!
Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp

Sama sebe hvališ ha ha ha.Ludilo.Pa ti si vrelamala..Sama sebe reklamiras da si dobra.Ludilo.Imas sve lazne slike po oglasnicima.A mlade transice ,a ima ih,rade čuda cijelu noć.
"Ima prirodnu plavu kosu"!!!!!!!🤣 Pa šta lupetaš kad farba kosu,zbog sijede,a ima 29 godina.🤣Ti si daješ samo reklamu,jer imaš sve manje zadovoljnih klijenata,a znaš i zašto( nije za javnost,da ne izgubiš klijente).Lp

Doris,Tina,Lana,Adriana,Lana,Ines,Mihaela..., za posjetiti,A SIGURNO NE Viki-Viktorija,vrelamaza-Barbi-VBreskvica,Rebeca,transy17...jer ne trazim" stare prdonje".Dođeš jednom i nikada više.Izgubio si nešto eura,ali svako iskustvo se plaća,nekad manje nekad više.A što se tiče tvoje stalne opsjednutosti " ciganima",kako ih ti naziva,a ustvari su Romi,šta te toliko muči gdje je Valerija? Valerija je barem uložila u estetske operacije.Nekome se sviđa,a nekome ne.MI BIRAMO GDJE IDEMO.TKO IMA LOVE ZA STRANKINJE,IDE STRANKINJAMA.TKO MOZE NEKA OTIDE NA Tajland-Pattaya i imati će nezaboravno iskustvo!!! Kraj polemike,što se tiče mene.Lp
Nemoj puno srati po drugima jer koliko čujem ako se napiše ijedna činjenica iz tvojeg dosjea svi će ostati šokirani i zgađeni!
Tako da je i za mene ovo kraj polemike.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh