SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ma oni sve te negativne recenzije tamo obrisu ja nisam ni vidio tu tvoju, vjerojatno je samo privremeno ugasila account.
Ovi krelci sa distintasa namjerno brišu loše komentare, ali stvarnost je barem 50% usluga je loše. Garbage je opet dobio loše ocjene od mene. Što se mene tiče, nije mi problem svakodnevno ocjenjivat, pa neka krelci brišu, ja ću opet pisat. Ovako ću svaku ocrnit koja mi se zamjerila.

Ovi krelci sa distintasa namjerno brišu loše komentare, ali stvarnost je barem 50% usluga je loše. Garbage je opet dobio loše ocjene od mene. Što se mene tiče, nije mi problem svakodnevno ocjenjivat, pa neka krelci brišu, ja ću opet pisat. Ovako ću svaku ocrnit koja mi se zamjerila.
Evo ni sad ne vidim tvoji recenziju, prvo ti oni to trebaju procitat il verificirat da se uopce objavi.

U Zagrebu smo od domaćih tranđa spali na njih par i to su sve starije od 40 godina.Naravno u oglasima imaju 23,26,28....ludilo,a u stvarnosti Viktorija 44g,Oksana 45,Barbi-vrelamala 50, Doris 35.Njima godine idu unazad.Sve slike imaju različite.Sve pisu sa pravim slikama.!!!

U Zagrebu smo od domaćih tranđa spali na njih par i to su sve starije od 40 godina.Naravno u oglasima imaju 23,26,28....ludilo,a u stvarnosti Viktorija 44g,Oksana 45,Barbi-vrelamala 50, Doris 35.Njima godine idu unazad.Sve slike imaju različite.Sve pisu sa pravim slikama.!!!
Već sam x puta rekao, pa opet ponavljam: Ništa domaće ne valja, treba jebat samo strankinje!

Nešto nije u redu, u Firefoxu se moj komentar vidi, a u Edgeu se ne vidi.
Mislim da to više ima do toga da ti taj komentar vidiš dok si ulogiran u distintas, a ako nisi ulogiran onda ne vidiš. Jer znam da kad postaš tamo komentar da ti to nije instant, ti ga vidiš, ali svi drugi i ovi koji dođu kao gost će vidjeti tek kad ti admini tamo dopuste. A čini mi se da jako paze da nema negativnih komentara, nije ko EGE i TS Dating da ti daju da pišeš negativno.

Kao što sam i napisao sve imaju po 2-3 oglasa sa različita broja.Barbi ima-prava Ts curica za diskretnu avanturu i vrhunska transsex uzivo u Zagrebu.Sada sam je kontaktirao i dobio sa dva broja istu adresu.Tko je već bio kod njega zna da su sve slike u oglasu lažne,kao i godine (26 i 28).A tko je bio,neka se testira.Moja preporuka.

ž
Kao što sam i napisao sve imaju po 2-3 oglasa sa različita broja.Barbi ima-prava Ts curica za diskretnu avanturu i vrhunska transsex uzivo u Zagrebu.Sada sam je kontaktirao i dobio sa dva broja istu adresu.Tko je već bio kod njega zna da su sve slike u oglasu lažne,kao i godine (26 i 28).A tko je bio,neka se testira.Moja preporuka.
Mislim ak te ove amaterske transice zanimaju što nije bolje ići na smokvu, grindr i te dating stranice. Slike te traže i ovak i onak, a ako ih tamo nađeš bar te neće tražit novce.

Kao prvo netko bi trebao biti jako glup da to napravi.
A kao drugo baš sam kontaktirao jednu od prozvanih pa ti je samo poručila da si vec bio u zatvoru i da te čeka novi zatvor radi novog kaznenog djela tako da baš i nisi relevantan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh