SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Slozit cemo se svi da su recenzije relativna stvar jer svaki covjek ima drukcije kriterije, a i same transice nisu uvijek u istom izdanju sto se tice izvedbe, pa cak ni izgleda.
Zato se na temelju jedne recenzije ocito ne moze donositi odluka, osim ako je recenzija bas radikalni ne.
To je istina, koliko sam ja puta nekom rekao da se zele ljubit pa ipak nista ili da je pusenje bez pa da im onda ipak bude sa. Zapravo se treba par reviewova podudarat da budes siguran da je konzistentno dobra usluga.

A za izgleda je zapravo najbolje zapratiti instagrame pa kad postaju story, ako aktivno postaju tamo obicno bude najblize istini jer slike na ovim dating stranicama znaju bit godinama stare.
 
Bio ja prošli put kad je bila tu, meni bilo top iskustvo, ostavio sam i recenziju tu na forumu. Prekrasna, mekana koža, jako ženatvena, predivan kurac, meni ke bilo fenomenalno. Šteta je bila 200/1hr.
Taj garbage (na engleskom smeće) je jedino tebi bila dobra. Na forumu postoje dvije vro negativne recenzije (jedna je moja, druga je od Jeenti-ja), dakle realno vrlo loše. Ovo još nisam odavno doživio da me neka pošalje skroz na šnj adresu namjerno, čak ni škart sa PO-a nije to radio, dakle otišao sam jedno 5 km dalje. Za mene je ovaj garbage ocjena 0/10 pa neka drugi seru što hoće. Moj vam je savjet - tjerajte to mrš u tri pičke materine. To vam je realna ocjena za dotičnu glupaču. I još traži 150/200 za vrlo loši pušing.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh