Luna Maria je visoka elegantna gzela, izuzetno prijazna djevojka saj lijepim licem i prekrasnim osmjehom. Da, pogodili ste: saj njim sam bio Jako zadovoljan.
Posvetilo sam je prije nekoliko tjedana, zadnji dan pred odlaskom iz Zagreba. Bio je ponedeljak.
Već prvi utišal je obećavao, da sam na pravom mestu I ur pravo vrijeme, oko 1 sat poslije podne. Tada je najbolje jer su transice tada odmorne a imaju puna jaja. Pefektan tajming.
Dočekala me je u seksi Donjem rublju. Na gaćicama je imala Izrez iz kozjega je ponosno stršio kurac u punoj erekciji. Tijelo ima elegantno, tvrdu guzičicu I ženstvene ali uske bokove. Točno kako mora biti, žena da priukusom muškarca.
U krevetu lijepo sarađuje, kao da istinski želi zadovoljiti muškarca. Prepusti se dodirima I nježno uzvraća. Tek kad sam je skinuo sam opazil kako ima lijepe grudi. Kod oralnog uvoda je lijepo potiskala kurac usta. Stiddno područje ima pošišan a sve ostajje glatko.
Slijedila je akcija, a tek tada se je pokazala prednost dugonog elegantnog tijela. Akrobatski je dokazila u fenomenalne položaje I zabijala je do kokrica. Od ozgo da Strane, čučeći iznad mene. Sve sam gledamo u ogledalu pored postelje. Takvu akciji nišami vidijo niti u boljšim posnićima. Sve je delovalo spontano i nadrealno. Navijala me je egzotična zahuktala lepotica. Opipavao sam njemu napeti guzu, bokove, grudi njene testise. Na ogledalu sam posmatrao kako njen kurac ulazi u mene punoj dužinom.. Ritmično, neumorno.
Onda sam je zamolio, da me pojebe u usta. Kurac je ulazio cijelom dužinom, u grlo. Bilo je toliko seksi, da sam je zamolio, da svrši. Nato je ona rekla: "Pa ti si platino za cijelom sat.". Poštena djevojka, pomislimo sam I odgovoril: "Svejedno, sada te želim u svojim ustima, a kasneje se možemo malo maziti".
Navijala ga je u moja usta dok nije pus5ila cijeli mlaz tople sperme. Božanski osjćaj. Imamo sam ispunjene sve svoje želje I blažen osmijehl Fenomenalno izkustvo.
Bio sam toliko zbuen sam