SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozdrav drugovi moji!! Imam pitanje novi sam u ovome svemu..htio bih probati,zanima me dali se prije sexa klistirate i kakve su najbolje pripreme za primit ga u guzu a da ne dodje do nekih neugodnosti ,klistiranje,prehrana.. hvala na ozbiljnim i iskrenim odgovorima..
 
Iiii zamolio bih nekoga dali je bio kod ove, dali ima silikone ili je bez sisa, koliki ima kurac, kakvo joj je ponašanje dali je prevara ili tako nešto hvalaaa!! https://ljubavni-oglasnik.net/oglas...re-fun-split-od-155/oglas.php?id=201707&cid=4
Nije prevara, ima tu na forumu reviewova samo su stari godinu i više, ali očito je da je CD koja se namontira za susret, a preko dana muško. Bolje baci oko na strane transice, nađi neku koja nudi 30 min za 100e to će bit oke za prvi put.
 
Ja bio nekidan i ista je kao prije. Top izgled, top usluga, ako se to moze zvati uslugom posto ona ne usluzuje nego uziva.
i ja isto prije mjesec dana, i sve perfektno...da, ona doslvno uživa u onome što radi,i radi to fenomenalno...trebala bi biti nominirana za nekakvu nagradu kao "best trans escort of the year" ili tako nešto....
 
ili
 
Ova prva ti je samo pasivna koliko ja znam
ili
 
Je bio netko? U Puli je trenutno
Ja bio jucer…. Predobro iskustvo. Predivna je, sexy… sa tvrdim komadom. Prica perfektno engleski… uglavnom isplati se
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh