SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Susret izgleda ko i kak bi izgledalo da odeš običnoj ženi nekoj latini, Daš lovu i tjt
Dodeš daš pare odeš pod tuš , bar ja idem po ovim vrućinama pod tuš.
Ulaze postepeno neke,al ak ti piše negdje na profilu da je domina ili ti kaže da voli dominaciju eh kod nje pitanje jel će ići polako ili će odma udrit ko sivonja. Ja ti preporučam da kupiš analani tuš i doma na wcu se operes iza prije susreta. E sad za butt plug nezz neki stavljaju kažu pomaže ja to nisam koristio nikad ttak da nezz
Jel samo stavljate lubrikant prije ili one to odrade prije početka da stave lubrikant i barem malo prstom otvore prije ulaska?
Btw rimjob pretpostavljam ne radi niti jedna prije?

Uskoro dolazi u moj grad. Jel ko bio s ovom?
Bio prije par godina.
Nije losa ali kao sto kolega kaze, laze godine i sad vec ima oko 40 sigurno. Na TS datingu je od 2012. sto bi po ovom njenom profilu znacilo da se registrovala sa 15 godina :ROFLMAO:

Za razliku od vecine nije ravna guzica, sise su isto ok, kita tvrda stalno. U seksu se dosta trudi, oral odlican, moze svrsavanje u usta.

Ovako sto se dogovora tice bila je neozbiljna, cuo sam par puta da se desavalo da dogovori s nekim pa se onda ne javlja na telefon. Ja zbog toga nisam ni pokusavao drugi put, svakako ima mladjih i boljih.

Ma skoro sve lažu za godine, samo neke skinu 4-5, a neke čak i 15 ak onako bez beda...tako ako nekoj piše da ima 30 ta sigurno nije ispod 40 i koju...ali naravno nemamo ništa protiv milf tranny dapače :giggle:
Ma samo nek su slike ili koji video friški da znamo što očekivati kad nam otvore vrate, brojke su onda manja briga.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh