Znači da otkažem taman večeras dogovorioBio ja katastrofa nezainteresirana laze sve preko kurca radi snervo se i poso ca popusio 150e

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači da otkažem taman večeras dogovorioBio ja katastrofa nezainteresirana laze sve preko kurca radi snervo se i poso ca popusio 150e
Rekla je da dolazi u split za vikendJa bio i meni odlična. Ove prve 4 slike na TS dating su kako sad izgleda, kita velika i tvrda savršena za one koji vole primiti, ali ako te bude strah može biti i pasivna.
Stvarno se trudi oko klijenta tako da nikako ne propuštaj.
Kod cindy kad udjes u wc da se otusiras neces pomisliti "ovo je muski wc" kao kod vecine transica.Ja se mislim između sasha ili Cindy za prvi put..??
Odi kod Cindi. Ne znam, kakva je Sasha, ali kod Cindi sam bio 2 put i sigurno ću još koji put kad opet bude u Zagrebu.Ja se mislim između sasha ili Cindy za prvi put..??
Znači da otkažem taman večeras dogovorio![]()
Mislim da ti je čuvat guzu i novac za Kalliny dobar izborRekla je da dolazi u split za vikend![]()
Bio ja danas. Top iskustvo, dovela u neke druge svijetove koje nisam znao da postoje. U početku neki small talk, jako je opuštena i ubrzo kreće masaža. Zna točno di dotaknut, kako, ja sam se doslovno trzao na momente od užitka. BJ i handjob bez. Šteta je 100 € sat, ako svršiš 110€. Da se dirat, može joj se drkat, ljubit, popušit (ja jedino to nisam). Još je večeras tu pa ide nazad za Poljsku. Rekla je da se neće vraćat.Jel bio tko s ovom:
Ima kakvo iskustvo za podijelit?
Ehh da smo prije znali..ja sam tek prije dva dana ubrao njen oglas, i još si razmišljam, hoću neću. Šteta što se više ne vraćaBio ja danas. Top iskustvo, dovela u neke druge svijetove koje nisam znao da postoje. U početku neki small talk, jako je opuštena i ubrzo kreće masaža. Zna točno di dotaknut, kako, ja sam se doslovno trzao na momente od užitka. BJ i handjob bez. Šteta je 100 € sat, ako svršiš 110€. Da se dirat, može joj se drkat, ljubit, popušit (ja jedino to nisam). Još je večeras tu pa ide nazad za Poljsku. Rekla je da se neće vraćat.
Ja se mislim između sasha ili Cindy za prvi put..??
Stisni zube i budi muškoAko planiraš biti pasivan ne znam koliko je pametno primiti Cindi za prvi put, ali dobro možda je bolje krenit odma žestoko![]()
Tvoja majka je odgojila dječaka da bude muškarac! Budite jaki i hrabri! haha haCerre os dentes e seja um homem![]()
Želiš li me provatiTvoja majka je odgojila dječaka da bude muškarac! Budite jaki i hrabri! haha ha
Za prvi put se bira uvjek ona sa najvećom kitomPozzz ekipa.... friski sam na forumu... ali me zanima trans.... pa.vidim da ima vas dosta ovdje sa iskustvom..... podrucje zagreba da je dobra?
Mislis? Kazes odmah probijanje ledaZa prvi put se bira uvjek ona sa najvećom kitom![]()
A nego nema ništa od malih pikavcaMislis? Kazes odmah probijanje leda
Hehhehe.... imas kakvu takvu pa da probamA nego nema ništa od malih pikavca![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|