SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Jel se zna kaj o ovoj? Mislim udara 400€ sat?! Ne vjerujem da može vrijedit toliko!

Samo 400 eurica? Tko bi toliko dao.
Za 400 bi i ja svasta napravio😝😝
 
Jel se zna kaj o ovoj? Mislim udara 400€ sat?! Ne vjerujem da može vrijedit toliko!

Da su kune bilo bi puno 😁
 
Pozdrav svima, nov sam ovde i gledam naći nešto u Beogradu, izuzetno sam radoznao ali nisam naišao na ove cure kroz pretragu na forumu pa moram da pitam za njih ovako pojedinačno na temi, ako neko ima iskustva.







Bitno je da napomenem da sam aktivan. Ako znate za još neku koju nisam naveo slobodno napišite, ja ću naravno javiti svoje utiske. Pozdrav!
 
Jel se zna kaj o ovoj? Mislim udara 400€ sat?! Ne vjerujem da može vrijedit toliko!

Traži 400€ kao full service. Nisam bio, al sad malo je to previše. A mislio sam ja možda krivo piše. Ipak traži tolko kolko pišes Znam da je kod neke krivo pisalo. Visa cijena , a trazi manje za 1h. Mislim da je kod Cindi pisalo 250 a trazi 200 na 1h, ako se ne varam.
 
Pedindo 400€ como serviço completo. Eu não estava, mas agora é um pouco demais. E pensei que talvez estivesse escrito errado. No entanto, peça tanto quanto você escreve, sei que alguns escreveram errado. O preço é mais alto, mas ele está pedindo menos por 1 hora. Acho que a casa da Cindi dizia 250 e ela está pedindo 200 por 1 hora, se não me engano.
É engano amor, meu preço se mantém 250€ por 1 hora.
 
Spustite cijenu na 150€.Ja jadna radim i rintam 10 dana za te novce od 250 ili 300€.Ne mora bit ni 80€,ali mislim da je realno 150€.

Ej, to su žene s kurcem, to triba platiti...meni je nenormalno što ove žene s vaginom traže isto toliko para, a većina transica izgleda bolje i ženstvenije a imaju i ekstra dodatak, na kraju krajeva dosta su uložile da bi ovako izgledale, nije baš da su se rodile kao slatke curice sa pimpekom umjesto vagine...tako da, po meni cijene su još i niske kolike bi mogle biti ako uzmemo ovo u obzir
 


Sta znamo o njoj?
Meni se ove cijene na EGE čine previše za TS koja još nije sise napravila.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh