SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

znači lažne su slike, a taj Mel znači samo periku i prodaje se pod trans, užas...i onda se neko žali što Pamela i Cindy traže 250
Pa za tu Mel se odma vidi da nit ima sisa nit je nešto ženstvena u licu samo eto laže za veličinu kurca. Ali da kad pogledaš whats app vidi se da su brojevi nekak isti, nema slike, bio je isti... ne znam ja bi to izbjegavao u širokom luku.

Traži 400€ kao full service. Nisam bio, al sad malo je to previše. A mislio sam ja možda krivo piše. Ipak traži tolko kolko pišes Znam da je kod neke krivo pisalo. Visa cijena , a trazi manje za 1h. Mislim da je kod Cindi pisalo 250 a trazi 200 na 1h, ako se ne varam.
Jel lik glumi ili baš voli sex?
Jel ubrzava ko većina ?

Jel je tko uspio dobit 333 puta sam zvao poruke slao i ništa a došla u split mi jebenti život kurčina 24cm to se ne propušta😍😍😍
Daj neka netko pokuša zovem šaljem por sa dva broja ništa ne odgovara pomagajte šupkoljupci 😘😘

Ej, to su žene s kurcem, to triba platiti...meni je nenormalno što ove žene s vaginom traže isto toliko para, a većina transica izgleda bolje i ženstvenije a imaju i ekstra dodatak, na kraju krajeva dosta su uložile da bi ovako izgledale, nije baš da su se rodile kao slatke curice sa pimpekom umjesto vagine...tako da, po meni cijene su još i niske kolike bi mogle biti ako uzmemo ovo u obzir
Nisu to žene s kurcem, nego su to (poremećeni) muški sa sisama, a Mengele doktori još poremećeniji kada izvode operacije da udovolje takvim poremećenima da sebi iznakaze tijelo. Bljak, kud ovaj svijet ide.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh