SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Topla preporuka, iz zg je
Koja, šta, može kontakt?

Ako ova nema top kitu nema nijedna
Ništa to impotentna zaobiđi

Evo da i ja ostavim svoj prvi osvrt tu na dotičnu "damu" s obzirom da vas pratim neko vrime a ne idem često kod transica a i kad odem ne pišem o tome. Sad sam došao od nje, znači za dotičnu berusku je jedina sreća što nije skupa (150 € sat). Da odma informiran pasivan sam i prvo što ću komentirati i svi bottomi žele je kita... Ljudi slike ne drže vodu kita na većini slika nije njezina, navučenih 14.5 centimetara. Znam jer je moj 16 i vidno veći od njezinog. Engleski kao po običaju južnoamerikanaca na nivou diteta od 3 god. Kita se digne ali je erekcija jako kratkog vijeka, jebe samo s guza i to bez iti malo simpatije i nježnosti ulazi u tebe ko penzioneri na glasanje, požurivala da svršim i izrazbijala mi jaja svojom rukom... znači kastriranje, jer mi se nije ni moga dignuti sa njezinim pristupom i surovosti koju je primjenila, lubrikant ni na vidiku, nakon toga uzima dildo i neću niti komentirati tu razinu grubosti i požurivanja (još me jaja bole). Toliko sam čeka da dođe u Zadar i onda ovo, znači za mene nula bodova i preporučam zaobići u širokom luku.
dobra recenzija, tako često to sve (svrši) :/

Ekipa ako moze mala pomoc.Je li aktivan ovaj glas od Vanite jer pise da nije vise aktivan.Sad je kasno,ali bi joj se sutra javila jer mi se cini po njenom oglasu da se druzi i sa zenama.I koja je to Viktorija je li nasa ili strankinja,jer sam nasla jednu nasu Viktoriju pa nekako nisam sigurna na koju Viktoriju mislite.

Ekipa ako moze mala pomoc.Je li aktivan ovaj glas od Vanite jer pise da nije vise aktivan.Sad je kasno,ali bi joj se sutra javila jer mi se cini po njenom oglasu da se druzi i sa zenama.I koja je to Viktorija je li nasa ili strankinja,jer sam nasla jednu nasu Viktoriju pa nekako nisam sigurna na koju Viktoriju mislite.

Ako si iz Splita imaš tamo Sashu Horse , ona mi je rekla da voli žene a inače je super i oldlično zna engleski,tako da evo preporuka ako tražiš transicu

Bio sinoc. Tj ona je dosla do mene u stan, outcall. Super ugodna cura, prica nesto engleski, odlično tijelo, alatka tvrda, svrsava nakon 5 minuta prvi put. Nije bas za bit aktivna, pali se da bude pasivna i izdominirana. Cak sam tio neku drugu ali bilo je kasno, oko 3 ujutro, ona se javila jedina.
Ugl ko voli bit aktivan, mogu preporučiti.

Bio i s tom, tijelo ok, sise male, kita manja ali tvrda. Radi sve sto zelis, i stvarno se trudi masu i ne gleda na sat niti malo, uziva u tom sta radi. Inace tesko svrsavam, tako da se stvarno morala potrudit. Jedini red flag mali je sto je tila sve bez kondoma.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh