Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako, ja sam apsolutno aktivan i ts iskljucivo trebam kao pasivne, sa mnogo sam ih bio… ona je san! Sto se mene tice savrsenstvo jer ona uziva sa tobom, sex joj je doslovno religija… dozvolila mi je da joj radim doalovno sve sto sam zelio, ljubio je, pljuvao, kurac je bio sam od njene pljuvacke u pjeni… dalje necu pricati jer vjerovatno ce neko odmah osudjivati…
Ne bi se složio sa napisanim. X puta sam platio više od 100€ i x puta sam dobio vrlo lošu uslugu. U 80% slučajeva mogu reći da je usluga ispod standarda. Ne-kooperativne, bahate i nezainteresirane, kako TS tako i "obične" ženske. Dosta mi je kad ih vidim kako tipkaju po telefonu ispred mene totalno nezainteresirane za akciju, a glavno da se izmuzle pare. Zbog toga sam stavio i limit 100€, iznad toga je bacanje para. Nemam garancije da će mi bit usluga bolja. Ovako barem znam da nisam bacio pare bezveze. Tako da ko diktira cijenu, to je kupac a ne prodavač u ovom slučaju i tako se treba postavit prema svakoj.Najbolji su ovi što se cjenkaju a onda posli se žale da nisu dobili top uslugu...jebiga ko u svakom biznisu na kraju dobiješ ono što platiš,iznimke su tu rijektost
Ne bi se složio sa napisanim. X puta sam platio više od 100€ i x puta sam dobio vrlo lošu uslugu. U 80% slučajeva mogu reći da je usluga ispod standarda. Ne-kooperativne, bahate i nezainteresirane, kako TS tako i "obične" ženske. Dosta mi je kad ih vidim kako tipkaju po telefonu ispred mene totalno nezainteresirane za akciju, a glavno da se izmuzle pare. Zbog toga sam stavio i limit 100€, iznad toga je bacanje para. Nemam garancije da će mi bit usluga bolja. Ovako barem znam da nisam bacio pare bezveze. Tako da ko diktira cijenu, to je kupac a ne prodavač u ovom slučaju i tako se treba postavit prema svakoj.
I mene zanimaPozdrav svima.
Jel bio tko kod Natalie iz Rijeke /opatije?
![]()
Transica Duboko pušenje i sex velka guza 👅 usne vece - Seks - Ljubavni oglasnik
Transica Natalia koja te primi u svoj klimatiziran prostor i provede lijepo vrijeme sa tobom 👅 Masaža 👅 Nježanljubavni-oglasnik.net
Ne javlja se na tel ionak.I mene zanima
Imaš tu Venus Asian, ali nije dobila dobru recenziju i skupa je.Zna li itko ima li ladyboy u Zagrebu....sad jednog vidio u prijenosu Dinamova dočeka na trgu
Tražim baš nekog tko živi trenutno u Hrvatskoj,a ne ove što dođu na par danaImaš tu Venus Asian, ali nije dobila dobru recenziju i skupa je.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|