SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ta je mene zajebala u nedjelju. Ja joj se javio oko 20:25 sati i ona da je slobodna u 21:30 sati ja dođem u dogovoreno vrijeme u 21:30 sati a ona se ne javlja i nakon 20 minuta kao da nije doma ja joj pišem pa dogovor je bio u 21:30 sati, a ona odgovara da je išla na neku večeru i kao ispričava se.
 
Jel ima netko info!??
Bio prije 2-3 mjeseca, 250€ sat vremena ali je bilo samo pola sata jer sam svršio i tek onda mi je rekla da nema više, kao samo jedno svršavanje. Ovo je drugi puta da sam probao transicu. Prva je bila Celine Dubai i mogu reći da mi je s njom iskustvo bilo malo bolje od ove danas, makar i kod nje nisam bio previše zadovoljan. Neznam možda me više ta fantazija ili iluzija palila sa transicom nego prava živa stvar. Uglavnom da se vratim na Kenna, simpatična je, trudi se, u licu je ista kao na slikama dok tijelo oko trbuha i ispod guze koža malo visi...Možda je naglo smršavila pa zato, neznam. Sve radi što joj kažeš jedino kurac joj nije bio full dignut i nije uopće svršila. Dakle, žnjaranje, frotting, poza 69, nakon toga nabijala se na moj kurac i svršio sam u nju sa kurtonom. Nekako sam osjećao da je željela da što prije svršim ali nije požurivala.
 
Ma neman iskustva sa trans ni uzivo ni na kameri pa san mislia probat vidit dali me fizicki uopce to privlaci
Pa šta ne odeš na porno stranice upišeš shemale pogledaš neki video i vidiš dal te fizički privlači. A možeš i ti platit pa vidit nezz Zakaj se nijesam uopće .
Jel joj se digao?
Jer taj dio je malo štekao u mom slučaju
A u oglasu svaki napise da mu uvijek hard
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh