Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije uopće visoka, možda si to prenizak….Ma ja sam bio, ali iskreno to mi nije to….
Nema zategnuto tijelo, mlohavo to sve izgleda, visoka je dosta… nez, meni to nije tolko to. Imao sam bolja iskustva. Al tu celine bi htjeo probat, svi ju hvalite
Šta onda? Vrijedi li ju posjetiti?nije uopće visoka, možda si to prenizak….
Dolazi li nam tko zanimljiv u okruženje ?
Ja mislim da su sve nakaze od transica na Smokvi, ali baš baš sve, one koje nisu, su lažni profiliBio tko s tsnataly s smokve mozda?prije ts soraja?
Što ti znači to "lažni profil"?! Pa piše im transica-transvestit, ne piše shemale BrazilMa po smokvi nista to sve lazni profili i ove nase domace isto za nista ko hoce pravu transicu ts dating i biraj strankinju koja ti odgovara mada ove godine slab izbor u Hr
Na slikama izgleda odličan cross dečko iliti transica, za pojebat i fetishe idealan. Pitanje dal' je i koliko dostupna i kada je u ZG.Ovaj oglas sam maloprije vidia, jbg triba otic pa vidit, nikakve informacije neznam...Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Zasada sam samo u Splitu, tj. Hvaru, ali bice mini turneja po HR ovu zimu...Na slikama izgleda odličan cross dečko iliti transica, za pojebat i fetishe idealan. Pitanje dal' je i koliko dostupna i kada je u ZG.
Zasada sam samo u Splitu, tj. Hvaru, ali bice mini turneja po HR ovu zimu...
Citao sam ovdje da je Celine dobro iskustvo. Jel netko zna dali ima i impresivan alat?Celine dubai stigla u Zg
Jel imaš neki link od nje ili neki kontaktCeline dubai stigla u Zg
Je, istina, nju jebe pola svijeta s HIVom, šta vam je gospodoNekako mi se ne ide kod nje kad se jebete s njom bez kondoma. Luđaci!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|