Daydreamer
New member
S kojom?Nekako mi se ne ide kod nje kad se jebete s njom bez kondoma. Luđaci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S kojom?Nekako mi se ne ide kod nje kad se jebete s njom bez kondoma. Luđaci!
Nije neštogirl4mannnnnnn sa smokve, jebeno dobra crossica, odlicno pusi, ljubljenje, prima, daje, ugodna za razgovor, pustis 200 kn za sminku, u dugavama je, odlican tvrdi kurac, nekih 17 cm, guza top
jesi bio kod nje?Nije nešto
Kontakt?girl4mannnnnnn sa smokve, jebeno dobra crossica, odlicno pusi, ljubljenje, prima, daje, ugodna za razgovor, pustis 200 kn za sminku, u dugavama je, odlican tvrdi kurac, nekih 17 cm, guza top
Dođi u OsijekZasada sam samo u Splitu, tj. Hvaru, ali bice mini turneja po HR ovu zimu...
Mozda bude dio turneje... Ali, samo sam ti sat vremena udaljena u Bosni od Osijeka kad sam tamo kuci.Dođi u Osijek
Hoće li Rijeka biti u turneji?Mozda bude dio turneje... Ali, samo sam ti sat vremena udaljena u Bosni od Osijeka kad sam tamo kuci.
Fotošipirane su joj slike, u živo je nakazaMozda bude dio turneje... Ali, samo sam ti sat vremena udaljena u Bosni od Osijeka kad sam tamo kuci.
Za koju to pisete da ima HIVJe, istina, nju jebe pola svijeta s HIVom, šta vam je gospodo
Nebudem trpal transiceMa bjezi od te viktorije o doris nula bodova
A, daj e... Gabriela Rigo bila u Zg. Kad? Hoce dolazit opet?btw dobra recenzija gore.. meni osobno najbolja iskustva sa Gariela Rigo i Djeni Fedriske dok su bile u ZG.. uf!
a sto slaga i osta ziv...Fotošipirane su joj slike, u živo je nakaza
Rijeka/Pula su na potencijalnoj listi...Hoće li Rijeka biti u turneji?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|