Vrazichak34
Active member
Domaća Alex stigla u Zg, ali ozbiljno pretjerala sa cijenom. 2000 kuna sat vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li link?Domaća Alex stigla u Zg, ali ozbiljno pretjerala sa cijenom. 2000 kuna sat vremena.
Imaš li link?
Hahaha ti si malo zalutao, kud se petljaš na ovaj forum ako te ne zanimaju transiceKraj tolko picki vi zapeli za kurac, pa nemrem vjerovat
Obični Cross dresser, doduše koji je sposoban jebati za razliku od 90 % drugih trandži pa ako trebaš kurac isplati se probati, ali naravno ne za tu lovu koju traži🔝💯Trans Diva ⚧🔞 Nazovi me
TRANSSEXUALKA 27g. SPLIT! Top izgleda traži ozbiljne, zgodne, muževne i ozbiljne hetero frajere za vrhunsku zabavu u…www.oglasnik.hr
Stvarno nema slobodnih transica ujutro? Pa piše na ovim oglasima od Roma koji spamaju oglasnik da su dostupni 24/7 tj. Non stop.u mraku? Haha, šta bi bila u mraku..prigušeno svjetlo ko i kod većine kad ideš na sex, ja sam bio kod nje ljetos....pa ako ti nije bitna diskrecija možda njoj je, upaljena full rasvjeta ti treba da te tranny bolje zapamti i u gradu pozdravi?!
Da, slažem se, jedina je uni u sexu.
ali ne možeš doći ujutro što je bed, a ja samo tad uglavnom mogu zujati okolo.. rijetko koja trans se javi iz oglasa u 10h
Da ga dobiješ u dupe u transice sigurno bi ti se svidjelo. A vjerujem da to želiš.Kraj tolko picki vi zapeli za kurac, pa nemrem vjerovat
Boji se probat da mu se nebi svidjelo HahaDa ga dobiješ u dupe u transice sigurno bi ti se svidjelo. A vjerujem da to želiš.
Linda može jebat i to dobroObični Cross dresser, doduše koji je sposoban jebati za razliku od 90 % drugih trandži pa ako trebaš kurac isplati se probati, ali naravno ne za tu lovu koju traži
Jel sam/a na kraju na prima dečke ili sa gay frendom ko što se pisalo?Domaća Alex stigla u Zg, ali ozbiljno pretjerala sa cijenom. 2000 kuna sat vremena.
Nismo došli do toga poslije cijene od 2 soma.Jel sam/a na kraju na prima dečke ili sa gay frendom ko što se pisalo?
Bio kod nje prosle godine na dominaciji. Platio za fisting i samaranje 400kn zavrsili nakon 10min, kaze da nemre dubljejer ce krenut krv iako sam ju upozorio da mi kod fistinga ide krv i da se nema razloga brinuti. Stara oronula kurca ukratkoPredobro zvuči za Hrvatsku. Bojim se da je negdje i kvaka 22. Da je istinito, otišao bi i nevažna cijena.
bokte ,koji komentar!Bio kod nje prosle godine na dominaciji. Platio za fisting i samaranje 400kn zavrsili nakon 10min, kaze da nemre dubljejer ce krenut krv iako sam ju upozorio da mi kod fistinga ide krv i da se nema razloga brinuti. Stara oronula kurca ukratko
A da ti nisam napisao gore. Jučer stigla u zgIma li nesto u ZG sto se isplati... Vidim dosta oglasa i spama ali tko moze dati iskreno iskustvo i kontakt?
Traziš ima li i bio danas i preporuka. Ostale koje trenutno na ts-dating nisam probao.pa ne samo ona.. moraju postojati i drugi... lijepo je imati izbor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|