Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može li kontakt od te male plave iz Pazina?Amanda, Trsat, da dobra je, vitka, napravi ambijent...
još iskustava (sve CD) i sa smokve:
mala plava (često mijenja nickove al uvijek se vidi da je ona) iz Pazina... meni izgled, prostor (ambijent središnja istra, kućica van grada) i sex bili super... free...
transy17 iz Zg.. starija,,, tako tako li-la... koliko se sjećam može proć... al bio davno davno... više neznam, ali još je tamo... free,
centar grada Rijeka, visoka, crna, profesorica... ogromna kita, izgled li-la kada se sredi... dosadna da se zaljubila i te spike... free..
crosdress051 ... RI... jednom u prirodi pušenje kroz prozor auta... al tu nema mogućnosti full se srediti tako da... možda dat drugu šansu... free...
Ja bio dok je bila u zg..preporuka svakako
Fotke su uljepsane , ne izgleda ko na fotkama. A i ova je full pasivna , tak da se tu neces usreciti sto se toga tice.Transica bb imaš fotke od nje? Ja tranzim tranny s većom kitom, do sada koje sam probao sve su imale jako malu kitu
Može kontakt od ove iz pazina? Ne mogu je naći na smokvi.Amanda, Trsat, da dobra je, vitka, napravi ambijent...
mala plava (često mijenja nickove al uvijek se vidi da je ona) iz Pazina... meni izgled, prostor (ambijent središnja istra, kućica van grada) i sex bili super... free...
transy17 iz Zg.. starija,,, tako tako li-la... koliko se sjećam može proć... al bio davno davno... više neznam, ali još je tamo... free,
centar grada Rijeka, visoka, crna, profesorica... ogromna kita, izgled li-la kada se sredi... dosadna da se zaljubila i te spike... free..
crosdress051 ... RI... jednom u prirodi pušenje kroz prozor auta... al tu nema mogućnosti full se srediti tako da... možda dat drugu šansu... free...
Kolike su joj sise? Jesu silikonske?Ja bio dok je bila u zg..preporuka svakako
Kakve silikon sise?! Haha.Kolike su joj sise? Jesu silikonske?
Pa gle tesko je doc do nje ne ide bas sa svakim..vidim pojedini pisu lose..bit ce da ih je odbila i skuplja je od ostalih kod kojih sam bio al sa razlogom..i ja sam bio skeptik zbog pojedinih komebtara al sam htio vidjet zasto se toliko dize prasina..Uglavnom ONA kaze da je to zbog konkurencije..a i sam sam dozivio kad je otjerala tipa van iz stana..tako da skidam kapu..a sto se nje tice definitivno je iznad ostalih..Prava TS na hormonima..koja ne odraduje i svakako planiram opet al tesko do nje jer je stalno u drugom graduKolike su joj sise? Jesu silikonske?
Izgleda takoovaj miroboem je ili sama valerija ili netko blizak njoj
Na koga misliš?Evo transica iza profila muskih Nije Valerija , al sad ste se sami izdali
Sad znate da pisu rencenzije sami sebi .
Bravo decki
Ima koja u ZG osim linde da je dobra?Opa , nisam vidio do sad. Kad cu bit u gradu probam pa javim
Može kontakt od te visoke crne profesorice?Amanda, Trsat, da dobra je, vitka, napravi ambijent...
Bio sam u zg kod nje i prosli tijedan u Puli..jako zgodna i ugodna..pusenje sa dubokim grlom i odlican sex🔝💯Atraktivna i realna Ts cura - Seks - Ljubavni oglasnik
TRANS CURA 27g. SPLITTop izgleda traži ozbiljne, zgodne, muževne i ozbiljne hetero frajere za vrhunsku zabavu u mom prljubavni-oglasnik.net
Je neko bio može iskustvo kakva je.
Ne samo sam odgovorio kulturno jer sam imao 2 susreta..Sam sebe hvalis !!!
Citajte prethodna iskustva sa ovim deckom od zaista ljudi koji su bili , a ne on sam sebe hvali.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|