Malikuronja
New member
Jel ima netko slucajno neke videe ili slike sa nekom trans (pogotovo pamela) da mi posalje na mail, zanima me
mail: nabijemte4@gmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahah sve nas zanima, al ne ide to takoJel ima netko slucajno neke videe ili slike sa nekom trans (pogotovo pamela) da mi posalje na mail, zanima me
imam ja sa Pamelom ali ne dijelim!Jel ima netko slucajno neke videe ili slike sa nekom trans (pogotovo pamela) da mi posalje na mail, zanima me
Ja sa svakom strogo tražim završetak u njenim ustima znači nema mi ništa ljepše kad se zagrcneZnaci guzila te bez kondoma?
ili si mnogo lud ili trolujes opasnoAhaha jbg treba malo riskirat za zabavu.
Ahahhahahah a gdje ona zavrsavaJa sa svakom strogo tražim završetak u njenim ustima znači nema mi ništa ljepše kad se zagrcne
Baš pratim talijansku stranicu jbt tamo sve kurate 23cm do 25 al orginal bez photo shopa a tu kod nas sve pikavci
Već sam se čuo sa njom pitao je da li planira doć kod nas nije ništa odgovorilaVidi jeNEW ndia transex
Ciao amori miei Per quei pochi che ancora non mi conoscono mi chiamo Lais Brand o un Trans india amazzonica conosciuta a livello internazionale per essere una bomba sexy pronta a darti tanto piacere Sono nuova qui in citt sono venuta per riscaldarla e farvi impazzire con un corpo che vi far...incontriamoci.xxx
Zavisi šta želiš ja volim i mene sa kondomonAhahhahahah a gdje ona zavrsava
Čak i bez kondoma rizik je gotovo nula kod transica koje koriste prep za prevenciju hiv-a, a najnovija stvar je doxy-prep ili doxy-pep koji se uzima za prevenciju sifilisa, klamidije i gonoreje.Ahaha jbg treba malo riskirat za zabavu.
A ti znas koje koriste?Čak i bez kondoma rizik je gotovo nula kod transica koje koriste prep za prevenciju hiv-a, a najnovija stvar je doxy-prep ili doxy-pep koji se uzima za prevenciju sifilisa, klamidije i gonoreje.
Samo tražite doktora privatni recept za antibiotik doksiciklin, košta oko 5 eura.
S obzirom da je i jedno i drugo dostupno u Hrvatskoj ne vidim razloga zašto ne bi koristile.A ti znas koje koriste?
Bujrum ali ne hvalaČak i bez kondoma rizik je gotovo nula kod transica koje koriste prep za prevenciju hiv-a, a najnovija stvar je doxy-prep ili doxy-pep koji se uzima za prevenciju sifilisa, klamidije i gonoreje.
Samo tražite doktora privatni recept za antibiotik doksiciklin, košta oko 5 eura.
To je ludost riskirati jer nije 100% zaštita, sifilis samo 70-80%, klamidija 70-90%, a gonorea samo 50% i to treba uzeti u roku od 72 sata, u suprotnom pucanj u prazno. Ko će ić u doktora se svako malo sramotit za antibiotike, naročito za vikend kad ne rade. Doksicilin rješava djelomično samo bakterijske infekcije, virusne ništa. Savjetovat ovaj ruski rulet ne dolazi u obzir. Ipak treba mirno spavat:Čak i bez kondoma rizik je gotovo nula kod transica koje koriste prep za prevenciju hiv-a, a najnovija stvar je doxy-prep ili doxy-pep koji se uzima za prevenciju sifilisa, klamidije i gonoreje.
Ludost je što ti pišeš, pa naravno da nećes ići stalno kod doktora, u jednoj kutiji ima 25 tableta što je dovoljno za npr 12 vikenda (jer se uzimaju po dvije) ako uzmeš samo vikendom da te štiti 72 sata.To je ludost riskirati jer nije 100% zaštita, sifilis samo 70-80%, klamidija 70-90%, a gonorea samo 50% i to treba uzeti u roku od 72 sata, u suprotnom pucanj u prazno. Ko će ić u doktora se svako malo sramotit za antibiotike, naročito za vikend kad ne rade. Doksicilin rješava djelomično samo bakterijske infekcije, virusne ništa. Savjetovat ovaj ruski rulet ne dolazi u obzir. Ipak treba mirno spavat:
Clinical trials of Doxy-PEP have shown significant reductions in syphilis (by 70–80%) and chlamydia (by 70–90%). Meanwhile, it was less effective in preventing gonorrhoea, proving ineffective in some trials or with only a 50–55% reduction in other trials. This is believed to be caused by varying levels of antibiotic-resistant gonorrhoea amongst the trial participants.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|