Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta onda pitaš da li je netko bio kad si već bio kod nje ne kužimPisao sam vec kakva je bio sam s njom 4puta vec kad je dolazila u Zg
Pa kad znaš kakva je mislim da ti je pitanje nepotrebno i nepotrebno spamaš temu. Ako se tebi sviđa odeš ako ti se ne sviđa ne ideš i točka. Da je netko pitao tko nije nikad bija ja bi razumija pitanje.Pa pitam jel bio tko kod nje
Čim vidiš da traži strejt (hetero) lika da jebe pedera s perikom znači da je fejk ili da mu nešto ne štima u glaviPlava Ivete sa smokve? Fejk ili stvarna? Netko bio?
Stvarna, solidna, strastvena kujica... Karao sam je par puta. IzbirljivaPlava Ivete sa smokve? Fejk ili stvarna? Netko bio?
Bili su svi koji su iskeširali onoliko koliko tražiDali je netko bio sa njom
Koliko ja znam jedine stvarne na smokvi su adriana delfin i kikalikiStvarna, solidna, strastvena kujica... Karao sam je par puta. Izbirljiva
Jel dobra,ima sise.Bili su svi koji su iskeširali onoliko koliko traži
Stvarna je i Plava IveteKoliko ja znam jedine stvarne na smokvi su adriana delfin i kikaliki
Imas inboxStvarna je i Plava Ivete
Vidio sam ali tamo nemrem odgovorit, nekaj je zeznuto... Isplati se potrudit oko nje, femi je, vatrena, ali moraš joj se svidjet i fizički i kroz spiku.Imas inbox
A kakva je u faci?Vidio sam ali tamo nemrem odgovorit, nekaj je zeznuto... Isplati se potrudit oko nje, femi je, vatrena, ali moraš joj se svidjet i fizički i kroz spiku.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|