Izgleda dobro tamo pa jel tko bio kod nje
Jel o ona impotentna kao valerija ili joj se dize kita
Ja kad sam bio kod Doris prostor je bio kao iz horor filma, sve je bilo užasno prljavo, neuredno i zapušteno. Zbilja jeziv prvi dojam, samo je još falilo da iz ormara ispadne neko truplo. Na podu jedan madrac gdje plahte nisu bile promijenjene sigurno tjedan dana a možda i više. Stan užasno smrdio po cigaretama i marihuani. Telefon joj nije stao zvonit, stalno neki pozivi i poruke pa je to još jedan dodatni minus. Ona je solidna, bude droljasto obučena u tim poderanim krpicama ko kurvica. Ne izgleda loše i ok je ali zbog svega prethodno navedenog i zbog toga što sam stekao dojam da nije baš čista u glavi ne bih ponovio. Valerija mi je bolji izbor jer je normalnija u glavi i uredna je i čista. Viktorija je isto tu negdje u tom rangu s njih dvije ali najmanje zainteresirana za akciju pa je meni osobno najlošija. Sve što ovdje pročitaš uzmi s dozom rezerve ako još nisi skužio koja se od njih krije ovdje iza nekoliko profila. Ima još par naših koje vrijedi probati ali sve je to u svim segmentima nekoliko klasi lošije u usporedbi sa brazilkama i ovima koje dolaze iz inozemstva, iako naravno i tu možeš naletit na minu.