I uzmi u obzir da mu je najomiljenija zivotinja Patak. Ne patkaSig, ima covjek pravo. Otkud znas da npr Ventura nije biksic...Voli se maziti i plaziti, malo koja mu pase!!! Ja bi na tvom mjestu dobro razmislio o sljedecem tretmanu s njim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I uzmi u obzir da mu je najomiljenija zivotinja Patak. Ne patkaSig, ima covjek pravo. Otkud znas da npr Ventura nije biksic...Voli se maziti i plaziti, malo koja mu pase!!! Ja bi na tvom mjestu dobro razmislio o sljedecem tretmanu s njim..
Imas ti pravo.. Jebes mi sve ako Panteru nije jebao i shemalleI uzmi u obzir da mu je najomiljenija zivotinja Patak. Ne patka
Radila test vec, samo lagano Ono sa Panterom mi je vec bilo povod..Sig, ima covjek pravo. Otkud znas da npr Ventura nije biksic...Voli se maziti i plaziti, malo koja mu pase!!! Ja bi na tvom mjestu dobro razmislio o sljedecem tretmanu s njim..
Tebi dolazi za svaku temuBtw Marijole sad si najebao kao i ja, dolazit ce ti stalno obavijesti za ovu temu..
Biskići i gayevi vole analni sex. Ja to ne preferiram, tako da mislim da sam jedna od rijetkih straight osoba na ovom forumu.Sig, ima covjek pravo. Otkud znas da npr Ventura nije biksic...Voli se maziti i plaziti, malo koja mu pase!!! Ja bi na tvom mjestu dobro razmislio o sljedecem tretmanu s njim..
Ima tu raznih kombinacija. Neki kazu da nije peder onaj koji jebe nego onoga koga jebu...ali u ovoj temi se nezna ko koga. Tko je musko tko zensko..ajmo mi ventura u inat Sigici nazdravit jednu u Birtiji..a Sig nek se druzi sa transicima, to su njeni prijatelji...Biskići i gayevi vole analni sex. Ja to ne preferiram, tako da mislim da sam jedna od rijetkih straight osoba na ovom forumu.
Nemam ništa protiv nikoga, ono je bila zajebancija.Sig nek se druzi sa transicima, to su njeni prijatelji...
Kako mislis nije peder onaj koji jebe? Pa da nije peder ne bi ga privlaciloIma tu raznih kombinacija. Neki kazu da nije peder onaj koji jebe nego onoga koga jebu...ali u ovoj temi se nezna ko koga. Tko je musko tko zensko..ajmo mi ventura u inat Sigici nazdravit jednu u Birtiji..a Sig nek se druzi sa transicima, to su njeni prijatelji...
Tebe su sigurno zlostavljali kad si bio mali VenticaBiskići i gayevi vole analni sex. Ja to ne preferiram, tako da mislim da sam jedna od rijetkih straight osoba na ovom forumu.
Ili bipsici..Biskići? Prvi put cujem za taj termin oslovljavanja biseksualno naklonjenih osoba
Ha na tvoje iznenađenje nikad.Tebe su sigurno zlostavljali kad si bio mali Ventica
Gdje si Patka izgubio ?Ha na tvoje iznenađenje nikad.
Mi smo ista osoba, kad on dođe ja odem.Gdje si Patka izgubio ?
Bipolarni bipsici...Mi smo ista osoba, kad on dođe ja odem.
Vidis, vise ni ne znas kog primasBipolarni bipsici...
DaaVidis, vise ni ne znas kog primas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|