Samodasezna
New member
Znači onda je opasnost sa kondomom još i manja od navedene statistike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj sad napisi i za sifilis, hepatitis i gonoreuJel ovo forum doktor u kući ili ljubavni tj. oglasnik?
Ako je osoba na prepu ili na terapiji šanse za pokupiti hiv su nula. Googlaj prep ili
Undetectable=Untransmittable.
Uostalom te pere paranoja ozenis jednu i jebes se s njom do smrti. I riješen slučaj.
Inače ima jedna a možda i više tranđi u Zagrebu koje pišu da su sve druge pederi s perikama i to zaraženi, ali to piše isključivo zato da uništi konkurenciju jer je to poremećaj u njegovoj glavi.
A stvarnost je drugačija.
Biobio sam i ja. mala savršena. hourglass figura, najbolje iskustvo ikad. a ova druga prijateljica joj je priko puta u istoj zgradi
Za koju to pricasBio
Prva liga
Ženstvena, ugodna, uživa u sexu i nezasitna
Mislim za PameluZa koju to pricas
ja bi je zenio bogamiBio
Prva liga
Ženstvena, ugodna, uživa u sexu i nezasitna
Ima toga i ovdjeu njemackoj bio kod transice, pola sata 100 eura, prvo kad sam dosao sam ostao u cudu kako je to musko uopce, znaci nema sanse da skuzis dok ne vidis kurac..uglavnom bilo je fenomenalno
DaMislim za Pamelu
Pamela AndradeKoja je ta pamela
Jesi ju pitao dali ima sidu ili nema?Pamela Andrade
Nisam ja bio kod njeJesi ju pitao dali ima sidu ili nema?
Mene isto zanima. Dobro izgleda na slikamaJel bio tko kod one Tese?U zg
Da pitas ju dali ima sidu sta ako ona tebe pita dali imas tiJesi ju pitao dali ima sidu ili nema?
Daj linkGaby Lins stigla u Zg poslao joj poruku ali mob joj iskljucen cim ga ukljuci dogovaram druzenje s njom
Ona je extra zgodna 2 0 cm komad spremna na sve i moze sve bez kondoma kod nje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|