Neko bia u ove?
Dogovoria se danas, pa ćemo vidit
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisi kako ke bilo ja mislim da to lazni oglasNeko bia u ove?
Dogovoria se danas, pa ćemo viditLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kralju. Moga si jos u tvoj nick stavit adresu i oibNeka transica da je free? Info molim
uh ovo se meni jednom desilo, imao sam paranoju 6 meseci dok nisam isao da se pregledamBio kod Marilyn... odlicno izgleda uzivo... al dozivio incident da mi se kondom svukak na pola kurca valjda kako je uska pa me sad starh da nisam pokupio nesto...
Ima jos netko iskustva sa njom?
kad se spremate na ovakvu akciju odite na PreP tjedan dana prije i onda ste sigurniuh ovo se meni jednom desilo, imao sam paranoju 6 meseci dok nisam isao da se pregledam
nista ne mozes da uradis, cekaj pola god pa se testiraj
Na kraju ništa, prominia mi se naglo plan, triba pičit iz Zagreba pa nisan stiga.Napisi kako ke bilo ja mislim da to lazni oglas
Ona ima 24 godine vec 10 godina koliko ja znam. Kazu da je dobra ali i da voli bez gumice tako da oprezno.Valeriya Porshelina - najbolja online igra
Fino i kulturno ! Valeriya 24 god. 165 ,57 ,3 koja radi SVE, nema kod mene NE ! Sredena u fullu (silikonske usne, sise,…www.oglasnik.hr
Poz, ima par recenzija nista konkretno, jel bio tko nedavno?
Wow, iskreno nisam imao pojma za ovo, hvala ti puno!kad se spremate na ovakvu akciju odite na PreP tjedan dana prije i onda ste sigurni
A nisi im reko detalje. Da moraju kod doktora na pregled . Sad ovisi jel im doktor obiteljske okej pa napise uputnicu bez pitanja ili će gnjavit neugodnim pitanjimakad se spremate na ovakvu akciju odite na PreP tjedan dana prije i onda ste sigurni
Može se i preko neta kupiti (što je i jeftinije od Truvade). Za početak treba otići na testiranje i vidjeti nalaz (smije se koristiti samo ako si HIV negativan)A nisi im reko detalje. Da moraju kod doktora na pregled . Sad ovisi jel im doktor obiteljske okej pa napise uputnicu bez pitanja ili će gnjavit neugodnim pitanjima
zasto pola godine?uh ovo se meni jednom desilo, imao sam paranoju 6 meseci dok nisam isao da se pregledam
nista ne mozes da uradis, cekaj pola god pa se testiraj
Prep se uzima najbolje u roku 24 sata nakon kontakta. Moze jos pomoc i nakon 48 sati. A sve kasnije loseDobro sad jel treba ic na Prep ili sta vec ako ces otic na jedan skok?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|