Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je..š kao što pišeš jao tebiU city centru east ima dista jebacine na katu, isao sam pisat jad je stariji frajer uveo klinku Romkinju u wc nisu me vidjeli jer sam zavrsio pisanje u poluotvvorrnoj kabini, pusila mu je kratko i stavio joj ga je i svrsio brzoi otisao ja sam izisao prat ruke i ona se popravila i vidim mala izkazi velim joj pa bas te kratko stavio i svrsio. Reko, hices reprizu samnom u autu. Mala je klimnula , rekao sam idemo u auto cekaj ne uspred wca ja sam izasao i otisli na krov doa uta pomakao auto u prazni dio parkinga na krovu, bilo je vec kraj rada oko 21, na straznjem zicu je legla, skinula trenirku i ha sam joj stavio kurac bika je podnazana od njegove sperme, tako da sam ju izjebao napunio u picku otisli u mc dobalds preko puta u drive in, i iza zelene trznice jos ju smucao da mi da picke
Uhh :OSry, nisan na Rivi, doma sam, učim i jedem sladoled
MmmmmmmhmNišta bez kreveta
A uz sve to kada je lip i diskretan apartman
Mozes li ostaviti u privatnim svoj Viber ili Whatsapp ?Eto vidiš @Loveshemale , ti otvoriš temu i jedva se nakupi 10 tak komentara, onda ti mene polupismenu kuhahicu iz jeftinog hotela na pp zamoliš da nešto napišem i ja to doista i učinim, i za divno čudo nakupi se odmah komentara čak cile četiri stranice
Eto, šta ti je stado
Idem ća sa ove teme...adio
Mozes li ostaviti u privatnim svoj Viber ili Whatsapp ?
Pušio sam par puta tipovima u trgovačkom centruHajde da otvorim temu. Znam jer samu dva navrata u različitim centrima primijetio radost događanja. U jednom je komad pušio. Vratašca nisu dobro zatvorili. U drugom frajer je najvjerojatnije guzio. Zbog galame sam pogledao ispod vrata i položaj nogu mi daje sumnju. Ima li toga, ili sam zabrijao obziromna ova dva slučaja.
Konju jedan treba kakve bolescine da prenesete nekoj maloj bebi.Ja imao ekstra seks u tržnom centru Raiceva i to u toaletu za presvlačenje beba, lepo zaključas vrata, a ima stočić za presvlačenje beba i miran si kolko hoces u sred Beograda, vrištala je i uživala, od muzike i gužve niko ne čuje. Posle dva sata je tetkica sa metlom reagovala, bilo pusenja, svršavanja, prskanja, pa se zaplaknes pa jovo nanovo. Biloo fenomenalno. A adrenalin u plafon bije.
Ocigledno je da nisi nikada usao u taj deo, inace ne bi pricao gluposti, posto bi znao sta se i gde koristi za zastitu beba i dece.Konju jedan treba kakve bolescine da prenesete nekoj maloj bebi.
U ovom sam sportu ali da sam te uhvatio na mjestu za bebe vidio bi kako radi metla.
C&A ima jebene kabine. To je CCO West u pitanju?Žena i ja bili nedavno u City centar One (C&A).Na brzinu smo se prasnuli u kabini...jbg,došlo nam je❤
Svaka častJ*beš selfie ako nije slikan u javnom toaletu shoping centra...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|