Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok Emma... javi seNe, to je moja baka Karmela![]()
Pozdrav Ema ja sam u Splitu drugi tjedan pa ako si raspoložena za neki sladoled i pice .javi se hvalaSry, nisan na Rivi, doma sam, učim i jedem sladoled![]()
Pozdrav ako ste zeljni malo avanture javite se .lp pulaNaravno da ima. Mi imamo svako toliko sex u centrima.
Vrh si !Svatko nešto voli i ima određene fetishe
Nije samo da volim se isključivo slikati pred ogledalom u hotelskoj sobi, volim se recimo slikati i u kabini za isprobavanje odjeće a i u toaletu također
To kada moj lipotan ode na put pa ja njemu pošaljem iznenađenje sa faxa![]()
Nećeš jebat.Vrh si !![]()
Javiii mi see"Mall of Split"najdiskretniji, najuredniji, prostrani i veliki wc-i.
Ako još uđeš unutra sa nekim lipim i dragim imati ćeš nezaboravan dan u svom životu.
Provjereno![]()
Ako volis slikavanje mozes se javit...meni treba model za poziranje...lice se nece vidit, samo silueta. Lokaciju biras tiSvatko nešto voli i ima određene fetishe
Nije samo da volim se isključivo slikati pred ogledalom u hotelskoj sobi, volim se recimo slikati i u kabini za isprobavanje odjeće a i u toaletu također
Ja nikad nisam dobio faxom, obicno mi salju na ViberSvatko nešto voli i ima određene fetishe
Pozdrav dali mi se mozete javiti uvezu dogovora.hvalaSvatko nešto voli i ima određene fetishe
Još da ideš plaćati nekoj kurvi za to onda definitivno nemaš mozga.Nitko iole normalan i tko drži do sebe neće se seksati u wcu kafića ni šoping centra. Ako ne može doma postoje apartmani, hoteli za rentanje.
Može inboxOvako mi to rjesavamo,nakon šopinga
Za cijeli video inbox![]()
posaljes mi?Ovako mi to rjesavamo,nakon šopinga
Mozes poslati videoOvako mi to rjesavamo,nakon šopinga
Može video?Ovako mi to rjesavamo,nakon šopinga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |