Finidecko
Member
Emma možeš dva Kinga odjednom?Drago mi je da si zadovoljan, dužan si mi dva King sladoleda samo da znaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emma možeš dva Kinga odjednom?Drago mi je da si zadovoljan, dužan si mi dva King sladoleda samo da znaš
Mislis da bi moglaEmma možeš dva Kinga odjednom?
Bas si bezvezeMa kako ne... Da je prava mogla bi 6 komada odjednom...
Znači:
U picu, u dupe, u usta, jednog među sise i dva drka.
Slazem seBas si bezveze
Ne, jedan posli jela a drugi u leedarnik do sutra u isto vrime.Emma možeš dva Kinga odjednom?
Uh da je sad jedan double pri ruciSry, nisan na Rivi, doma sam, učim i jedem sladoled
Odeš u shoping centar i riješiš wc i sladoled.Uh da je sad jedan double pri ruci
slike su 22.08.2018.Sry, nisan na Rivi, doma sam, učim i jedem sladoled
Emma vam je prijevara.slike su 22.08.2018.
Kome to nije bilo jasno do sad moze komotno nastaviti slati bonove ekipi.Emma vam je prijevara.
Ne vjerujem da ima jos onih koji salju bonove.Kome to nije bilo jasno do sad moze komotno nastaviti slati bonove ekipi.
Uvijek imas ljudi koji tek ulaze u sport a nisu naisli na ovaj forum. Usput nek bude glup i naivan i zarade ima sigurno. A ima i profila koji traze iskljucivo hetero ozenjene i lako naletis na ucjenu.Ne vjerujem da ima jos onih koji salju bonove.
Mislim na to da trudnica traži nekog, i neko za sex u wcKad smo već kod bonova samo da znate da nakon otvaranja ove teme i one o trudnicama baš su se i takvi oglasi pojavili na lj. Oglasniku.
Nije to spam nego pokusaj prevare. Ima ga na svim stranicama seksualne tematike.Očito netko prati ovdje i kalibrira ponudu spama...
Jebote pa to su tenisice od moje zene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|