Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas topic za cure,na krivom si mjestuCurke znam da vas ima dosta ovdje koje čitatee,ako želite razmijeniti iskustva o likovima sa seeka (tko je ok, tko je red flag, tko gubi vrijeme), radimo malu privatnu grupu da si međusobno pomognemo.
Javite se u priv kissy
Curke znam da vas ima dosta ovdje koje čitatee,ako želite razmijeniti iskustva o likovima sa seeka (tko je ok, tko je red flag, tko gubi vrijeme), radimo malu privatnu grupu da si međusobno pomognemo.
Javite se u priv kissy
pImas topic za cure,na krivom si mjestu
sori Prcko nisam te htjela uznemiriti,za tebe vrijedi ona izreka 'prvo pometi u svom dvorištu pa onda komentiraj ostale'
Bar 80% cura na Seekingu su muljatorice što je mnoge normalne dečke odbilo od te platforme.
Ako si galantan i fin, žicanju nema kraja...
Relativno skupa pretplata i komplicirano registriranje a tamo te čeka beskrajno dopisivanje, nadjebavanje i ciganjenje koje na kraju najčešće završi s razočarenjem, te se normalni dečki okreću EGE-u gdje se začas dogovore, ispucaju te odu manje-više zadovoljeni.
A vama ostaju drkaroši s kojima se dopisujte
P.S.
Mene je sinoć jedna opet zmuljala nakon što sam već uplatio apartman![]()
Zasto si na muskom topicu?p
sori Prcko nisam te htjela uznemiriti,
cure samo žele razmijeniti iskustva da si uštede vrijeme i živce.
Koliko znam, i vi međusobno radite isto, pa ne vidim problem.
Prcko zaboravio si na najjacu vrstu. To su one koje traze 3-4 tisuce eura mjesecno samo zato jer postojeza tebe vrijedi ona izreka 'prvo pometi u svom dvorištu pa onda komentiraj ostale'
Bar 80% cura na Seekingu su muljatorice što je mnoge normalne dečke odbilo od te platforme.
Ako si galantan i fin, žicanju nema kraja...
Relativno skupa pretplata i komplicirano registriranje a tamo te čeka beskrajno dopisivanje, nadjebavanje i ciganjenje koje na kraju najčešće završi s razočarenjem, te se normalni dečki okreću EGE-u gdje se začas dogovore, ispucaju te odu manje-više zadovoljeni.
A vama ostaju drkaroši s kojima se dopisujte
P.S.
Mene je sinoć jedna opet zmuljala nakon što sam već uplatio apartman![]()
A gdje pise da je ovo muski topic? Mozda bas i ja trazim mladu sponzorusuZasto si na muskom topicu?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|