Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Curke znam da vas ima dosta ovdje koje čitatee,ako želite razmijeniti iskustva o likovima sa seeka (tko je ok, tko je red flag, tko gubi vrijeme), radimo malu privatnu grupu da si međusobno pomognemo.

Javite se u priv kissy

Curke znam da vas ima dosta ovdje koje čitatee,ako želite razmijeniti iskustva o likovima sa seeka (tko je ok, tko je red flag, tko gubi vrijeme), radimo malu privatnu grupu da si međusobno pomognemo.

Javite se u priv kissy

za tebe vrijedi ona izreka 'prvo pometi u svom dvorištu pa onda komentiraj ostale' 😎

Bar 80% cura na Seekingu su muljatorice što je mnoge normalne dečke odbilo od te platforme.
Ako si galantan i fin, žicanju nema kraja...

Relativno skupa pretplata i komplicirano registriranje a tamo te čeka beskrajno dopisivanje, nadjebavanje i ciganjenje koje na kraju najčešće završi s razočarenjem, te se normalni dečki okreću EGE-u gdje se začas dogovore, ispucaju te odu manje-više zadovoljeni.

A vama ostaju drkaroši s kojima se dopisujte 😎

P.S.
Mene je sinoć jedna opet zmuljala nakon što sam već uplatio apartman ☹️

Imas topic za cure,na krivom si mjestu
p
za tebe vrijedi ona izreka 'prvo pometi u svom dvorištu pa onda komentiraj ostale' 😎

Bar 80% cura na Seekingu su muljatorice što je mnoge normalne dečke odbilo od te platforme.

Relativno skupa pretplata i komplicirano registriranje a tamo te čeka beskrajno dopisivanje, nadjebavanje i ciganjenje koje na kraju najčešće završi s razočarenjem, te se normalni dečki okreću EGE-u gdje se začas dogovore, ispucaju te odu manje-više zadovoljeni.

P.S.
sori Prcko nisam te htjela uznemiriti,
cure samo žele razmijeniti iskustva da si uštede vrijeme i živce.

Koliko znam, i vi međusobno radite isto, pa ne vidim problem.

P.S.
Prcko zaboravio si na najjacu vrstu. To su one koje traze 3-4 tisuce eura mjesecno samo zato jer postoje 🤣🤣🤣

hej ljudi, pa ja sam se u koroni 2 mj. dopisivao s nekim pederom 🤣 ..predstavio se kao jedna fina gospodična, razmijenili slike ..i tak 😆

Ne trebam naglašavati da nije došlo do realizacije 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh