Možda da malo recikliram neka iskustva koja sam nedavno obnovio, iako nema ništa previše novo na zagrebačkoj sceni. Sezona je krastavaca, valjda. Dakle, jučer sam sve imao dogovoreno za još jedan susret sa wannabe OF zvjezdicom Katarinom, ali cura je navodno zapela u beogradskoj zračnoj luci, pa se ispričala, te smo odgodili susret na idući ponedjeljak. Pitam se što je radila tamo, sigurno ju je SOA poslala da ruši Vučića
. Uglavnom, isplati je se čekati, svakako, sve što se vidi na njenim filmićima izvodi mnogo efektnije u realnosti. Kako ipak rijetko slobodno poslije podne ne volim ostaviti neiskorišteno, uletjela je već toliko puta spomenuta Lola (da, postoji i sad na Seeking-u, samo pod drugačijim nickom). Dok sam je gledao u ogledalu kako mi puši, palo mi je na pamet da zapravo ima vrlo ima vrlo malo ženskih osoba na cijelom Seeking-u sa tako dobrim tijelom i s toliko izraženim entuzijazmom (iako se nekome može činiti malo umjetna). Dalje, tu je još Tatjana, jedna vrlo atraktivna 42-godišnja Dalmatinka, vozačica taksija, ali ona do do početka 9. mjeseca nije u Zagrebu. Trebalo bi spomenuti i Gabi, ona meni ima "ono nešto" zbog čega sam prešao preko vlastitog principa da se nikad ne nalazim sa ženama koje su mlađe od mene 10 ili više godina.
Dodao bih tu i dvije osobe s kojima sam odradio večeru i upoznavanje, sve je prošlo izvanredno, ali vrlo dvojim da li ćemo ikada realizirati pravi susret. Jedna od njih je Anamarija, a druga Karla. Anamariji ne fali baš ništa , vjerojatno bi 95% muškaraca palo na nju, ali krhke, nježne plavušice jednostavno nisu moj tip. Karli fali još manje, to je cura na koju bi se digao svakom heteroseksualnom muškarcu koji nema problema s erekcijom čim je vidi. No, muči me to što je više od 10 godina mlađa od mene i teško prelazim tu barijeru.,
Prošli tjedan sam bio poslovno u Bukureštu i što se tiče Seeking-a, to je kao da pustite klinca od 10 godina u Harrodsov odjel s igračkama. S obzirom na užasan nedostatak vremena, imao sam vremena konzumirati samo jednu, Rosinu. Ako ikad netko naleti u Bukurešt, toplo preporučujem.

Dodao bih tu i dvije osobe s kojima sam odradio večeru i upoznavanje, sve je prošlo izvanredno, ali vrlo dvojim da li ćemo ikada realizirati pravi susret. Jedna od njih je Anamarija, a druga Karla. Anamariji ne fali baš ništa , vjerojatno bi 95% muškaraca palo na nju, ali krhke, nježne plavušice jednostavno nisu moj tip. Karli fali još manje, to je cura na koju bi se digao svakom heteroseksualnom muškarcu koji nema problema s erekcijom čim je vidi. No, muči me to što je više od 10 godina mlađa od mene i teško prelazim tu barijeru.,
Prošli tjedan sam bio poslovno u Bukureštu i što se tiče Seeking-a, to je kao da pustite klinca od 10 godina u Harrodsov odjel s igračkama. S obzirom na užasan nedostatak vremena, imao sam vremena konzumirati samo jednu, Rosinu. Ako ikad netko naleti u Bukurešt, toplo preporučujem.