Bogdanovic
New member
Mislim da je vec netko pitao.
Ima tko iskustva s Irina (24)?
Ima tko iskustva s Irina (24)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gle,trenutno na SA nemaš baš neki izbor......tak da ti tvoji kontakti vj više vrijedeS obzirom da je seeking otisao skroz u stranu sa svojim verificiration procesom, ukoliko je netko zainteresiran da mi prepusti svoj account koji funkcionira, dajem naknadu ili kontakte u zamjenu, hvala lijepo
Ajd pliz pojasni što traže za verifikaciju. Nije mi ugodno da mi netko snimi facu, pa da jednom procure podaci.S obzirom da je seeking otisao skroz u stranu sa svojim verificiration procesom, ukoliko je netko zainteresiran da mi prepusti svoj account koji funkcionira, dajem naknadu ili kontakte u zamjenu, hvala lijepo
Ajd pliz pojasni što traže za verifikaciju. Nije mi ugodno da mi netko snimi facu, pa da jednom procure podaci.
Imao sam na ovom accountu par pretplata, ne tako skoro doduše, i čudno mi je da mi više ne šalju ponude za discount. I svako malo me pita hoću li se verificirati, pa odustanem.
Vidim da je netko vec odgovorio, ali da traze cistu sliku lica, te onda potvrdu putem selfija I u nekim slučajevima i osobnuAjd pliz pojasni što traže za verifikaciju. Nije mi ugodno da mi netko snimi facu, pa da jednom procure podaci.
Imao sam na ovom accountu par pretplata, ne tako skoro doduše, i čudno mi je da mi više ne šalju ponude za discount. I svako malo me pita hoću li se verificirati, pa odustanem.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|