Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

S obzirom da je seeking otisao skroz u stranu sa svojim verificiration procesom, ukoliko je netko zainteresiran da mi prepusti svoj account koji funkcionira, dajem naknadu ili kontakte u zamjenu, hvala lijepo

S obzirom da je seeking otisao skroz u stranu sa svojim verificiration procesom, ukoliko je netko zainteresiran da mi prepusti svoj account koji funkcionira, dajem naknadu ili kontakte u zamjenu, hvala lijepo
Ajd pliz pojasni što traže za verifikaciju. Nije mi ugodno da mi netko snimi facu, pa da jednom procure podaci.

Imao sam na ovom accountu par pretplata, ne tako skoro doduše, i čudno mi je da mi više ne šalju ponude za discount. I svako malo me pita hoću li se verificirati, pa odustanem.

Ajd pliz pojasni što traže za verifikaciju. Nije mi ugodno da mi netko snimi facu, pa da jednom procure podaci.

Imao sam na ovom accountu par pretplata, ne tako skoro doduše, i čudno mi je da mi više ne šalju ponude za discount. I svako malo me pita hoću li se verificirati, pa odustanem.

Danas sam se ja probao ponovo registrirati nakon pauze od 4 godine, prišao sam na registraciju sa Google account-om (alternativa je email) a odustao kad su tražili verifikaciju slike putem dopuštenja aplikaciji SA pristup kameri da napravi moj selfi i usporedi ga sa danom profilnom slikom 🫤

.. a iskustvo od prije su da cure imaju lažne profilne slike ili eventualno neke prave ali isključivo zaključane, rijetko na kojoj se čisto vidi lice, a ja da se skroz otkrijem 🙄
Neka se SA jebe, moje pretplate više neće vidjeti ionako sam dosta novaca tamo ostavio 😎

Vidim da je netko vec odgovorio, ali da traze cistu sliku lica, te onda potvrdu putem selfija I u nekim slučajevima i osobnu

sve moguće dating aplikacije traže verifikaciju tako da više ništa nećeš moći koristiti bez da potvrdiš sa selfijem, ništa čudno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh