Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Nisi cure krive, već su ponuditelji takvi. Jednoj curi sam poslao prijedlog da se nađemo za 300, na što je ona ljubazno odgovorila da ima veće ponude. Istovremeno, nešto južnije, cura "istog ranga" je pristala za 300 bez pregovora. Ima i klinki za 100, no dalje su od većih gradova...
Npr. gdje ima klinki koje su 18+ koje su dalje od vecih gradova,u kojim mjestima? (ne moras tocno reci,ali otprilike blizu kojih mjesta)

Slavonija je uzas, pa ni realno pravih k.. nema da ne govorim o ostalim mrezama za date, sami skart, moras se prijavit na tell me when na telegramu, da uhvatis sta dobro u tranziciji, A ono sto je dostupno, to je uza i srija okolica pregazila u duzi niz godina.

Seeking postaje običan qrac na biciklu, danas mi dvije cure iz Beograda daju kontakt, najjednostavnijom provjerom na google.com vidiš da su na seksi adresaru, ege...

Seeking najavio poskupljenje (vidi naslovnicu, prvo trkeljaju o promjenama u muškim profilima pa onda spominju da ih to sve "košta" i da moraju poskupjeti) 🙄

Kada naprave čistku, izbace cure koje se reklamiraju na ege isl sajtovima nije im problem ni platiti veću članarinu...
A u toj jadikovki, vele da su momci problem i one stavke o zaradi/imovini. Vele da se to ne može verificirati😁. Pa su zato sada uveli visinu i kilažu za dečke u profilu 😂. Ugl zanimljivo priopćenje, jedino me zanima kolko i kada će poskupiti.

Pa nije to ni tako loše, dok se nije znalo toliko za Seek iskustvo je bilo puno bolje tamo. Inače postoji način kako izbit 25% kad se kupuje članarina, ako nekog zanima kako nek se javi u PM …

lako za seekingu tj. za plaćanje njima. mogu oni svašta promijeniti ali ponuda je lošija nego prije i skuplja nego prije ali skuplja ako i u njihove usluge uračunaš inflaciju. sve u svemu nema me tamo i ko zna kad će me opet biti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh