Ja mislim da ne postoji ta cifra na koju bi ti pristalaEvo meni danas jedan ponudio tu cifru...
Al je 30g mlađi pa nekako nemogu, jbg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ne postoji ta cifra na koju bi ti pristalaEvo meni danas jedan ponudio tu cifru...
Al je 30g mlađi pa nekako nemogu, jbg.
Nisi cure krive, već su ponuditelji takvi. Jednoj curi sam poslao prijedlog da se nađemo za 300, na što je ona ljubazno odgovorila da ima veće ponude. Istovremeno, nešto južnije, cura "istog ranga" je pristala za 300 bez pregovora. Ima i klinki za 100, no dalje su od većih gradova...rekao bih da ZG djevojke imaju zaista nerealna očekivanja
gdje južnije koji gradovi?Nisi cure krive, već su ponuditelji takvi. Jednoj curi sam poslao prijedlog da se nađemo za 300, na što je ona ljubazno odgovorila da ima veće ponude. Istovremeno, nešto južnije, cura "istog ranga" je pristala za 300 bez pregovora. Ima i klinki za 100, no dalje su od većih gradova...
Npr. gdje ima klinki koje su 18+ koje su dalje od vecih gradova,u kojim mjestima? (ne moras tocno reci,ali otprilike blizu kojih mjesta)Nisi cure krive, već su ponuditelji takvi. Jednoj curi sam poslao prijedlog da se nađemo za 300, na što je ona ljubazno odgovorila da ima veće ponude. Istovremeno, nešto južnije, cura "istog ranga" je pristala za 300 bez pregovora. Ima i klinki za 100, no dalje su od većih gradova...
Okolina nis, okolina bgd, konkretno u blizini panc. Pise im bgd (21) ili nis (24), a onda ti, u privatnoj prepisci, kazu da nisu bas tu i da su voljne da doputuju u Bgd.... To je moje iskustvo.Npr. gdje ima klinki koje su 18+ koje su dalje od vecih gradova,u kojim mjestima? (ne moras tocno reci,ali otprilike blizu kojih mjesta)
Npr. gdje ima klinki koje su 18+ koje su dalje od vecih gradova,u kojim mjestima? (ne moras tocno reci,ali otprilike blizu kojih mjesta)
Je li ona WarmCutie?Imaš o njoj ponešto i na ovoj temi...
Kada naprave čistku, izbace cure koje se reklamiraju na ege isl sajtovima nije im problem ni platiti veću članarinu...Seeking najavio poskupljenje (vidi naslovnicu, prvo trkeljaju o promjenama u muškim profilima pa onda spominju da ih to sve "košta" i da moraju poskupjeti)![]()
A u toj jadikovki, vele da su momci problem i one stavke o zaradi/imovini. Vele da se to ne može verificiratiKada naprave čistku, izbace cure koje se reklamiraju na ege isl sajtovima nije im problem ni platiti veću članarinu...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|