Blackhawk78
New member
Pozdrav ekipa, evo jedan mali osvrt na SA. Uglavnom probao iz znatiželje, naša okolina je ok ali ništa posebno, ima dva-tri komada ostalo je prosjek. Prebacio se na druge države, završio u London, UK i “upoznao” engleski bombon. Chloe je tipična engleska plavuša koja ide ljeti na Ibizu, gleda Love Island i fura se na tu njihovu spiku. Ima 25 godina, ozbiljna za svoje godine, poslala mi je u roku pol sata sve podatke za avionsku kartu i tražila da prebacim. Ja nisam htio prebaciti nego sam kupio kartu i poslao joj i ona je došla u srijedu - petka. Znači avionska karta povratna me koštala cca 400£, bila je kod mene dvije noći, uvjet joj je bio samo da brinem o njoj dok je tu. Nikakvi novci, kao zanima ju isključivo experience. Ljudi moji, kad meni ove naše napišu 500€,700,800€ pa to je obična sprdačina. Mogu uzeti 200€ i biti sretne. To je doslovno bilo 2 dana hedonizma. Sex na stotu. Ne pita ništa, ne smeta joj ništa, radi sve. Kako kaže freaky girl. Netflix, sex & chill. Klopa pa opet sex. Ma nevjerojatno iskustvo. Šteta je koristiti SA radi ovih naših, to je sve em riskantno em nevrijedi tih para koje traže. Na kraju sve skupa ako sam potrošio za tri dana 800€ puno sam i rekao.
Kad stignem objavit ću recenzije za ovih par naših..
Kad stignem objavit ću recenzije za ovih par naših..
posljednja izmjena od urednika: