Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Ima jedan profil na Seekingu, SmartBabySL. Prema načinu pisanja profila, slikama koje objavljuje, 99% sam siguran da se radi o curi koja je nekada imala nick sapiosexual (oni koji su malo duže na Seekingu vjerojatno je znaju, bila je prilično popularna prije 2-3 godine). Prvo, slike koje je stavila nisu njene, to je radila i ranije, međutim uvijek je imala sliku tenisačice. Znači, mala je stvarno tenisačica, završila je srednju školu u SAD-u, ima prilično egzotično ime od 5 slova. Plavuša je, prilično zgodna, jačih nogu, međutim vrlo rezervirana do minimalno 3.susreta. Bio sam u dobrim odnosima s njom, dva puta je i prespavala kod mene, ali to je za mene završena priča, pa je neću kontaktirati više. Ono što me privlačilo kod nje je da nikad nisi znao u kakvom izdanju ćeš je dobiti, ponekad je znala biti vrlo efektna, ali nekada i prilično defektna.
 
posljednja izmjena od urednika:
zanimljivo razmišljanje, SmartBabySL je mene tražila 1300€ prvo druženje nakon što smo se dopisivali i razmijenili brojeve, nakon tog saznanja sam odusta a što se tiče sapiosexual s njom sam bio odavno ali nije tad bila tako skupa koliko me pamćenje služi
 
posljednja izmjena od urednika:
Pazite se profila Amorena,29 mene je prevarila uzeo sam prostor po dogovoru za četvrtak i trebali se vidjeti oko 6 sati na na kraju me čitav dan zavlačila i na kraju se nije javila niti došla.
Ja vise u naprijed ne uzimam prostor jedino piće i poslje odma druženje. To su lopovske kurvice boli ih briga.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh