Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Bio sam s FiercePrincess i briliantmiss prije 2-3 mjeseca.
Svaka po susretu 200€, bilo smo skupa 3-4 sata. Obje rade anal. FiercePrincess samo čeka da se završi i da ode, pri dogovoru mulja da dolazi negdje iz Slavonije da bih izvukla još love za "kartu", ima frendicu koja se može pridružiti.

Briliantmiss je druga priča, baš uživa u seksu i meni je pušenje bilo super nakon dugo vremena. Mogu sve poze.Ukoliko imate neke fetiše ili želite da si kupi neki kostim to je +100€.

posljednja izmjena od urednika:
Vi koji ste bili mogli bi tu staviti kontakte od cura a ne reklamirati seeking!!! Budite frajeri i tu stavite kontakte
Pa mislim da to nitko normalan nece napraviti. Te zene su uglavnom studentice, zaposlene, udane, samohrane majke i svima im je cilj naci jednu ili mozda samo nekoliko osoba koje ce im pomoci financijski (iako ima i izuzetaka, ima i na Seekingu nekoliko klasicnih kurvi, a cesto se nakace i one koje se reklamiraju i preko EGE-a. No, takve izbjegavam). Dakle, ni jedna od tih zena sigurno ne bi voljela da joj zazvoni telefon i da s druge strane cuje "Jel moze pola sata za 60 eura" ili "Kolko put mogu svrsiti".

RahelaEla sam pokušao dogovoriti ali navodno moze samo od 8 do 11 ujutro, odmah nakon par poruka šalje svoj video na telegram.
Da, generalno moze samo u subotu u jutro jer je udana i onda laze suprugu da ide na posao 🙂. Nije iz Zagreba, iz Varazdinske zupanije je. Vrlo je zanimljivo iskustvo. Zgodna je, sa lijepim velikim prirodnim sisama. Pomalo chubby, ali nista strasno, cak je napaljujuce u njenom slucaju. Uziva u seksu i vrlo je glasna.

FineMizz je bas jedna gospodja, Ukrajinka s djetetom. Meni je jako zgodna uzivo. Ako je se tretira kao damu, u krevetu je prava kurvica. Tezi stabilnom odnosu, pa je mozda malo tesko joj objasniti da vam vise ne odgovaraju susreti s njom.
Meni je ovako interesantno koji je opcenito tvoj endgame sa ovim zenama? Koliko sam stekao dojam iz tvojih postova, odaberes jednu, vidis se 2-3 puta s njom i onda prijedjes na drugu i tako stalno?
Sta, tako ti brzo dosade?

Meni je ovako interesantno koji je opcenito tvoj endgame sa ovim zenama? Koliko sam stekao dojam iz tvojih postova, odaberes jednu, vidis se 2-3 puta s njom i onda prijedjes na drugu i tako stalno?
Sta, tako ti brzo dosade?
Pa, djelomicno si u pravu. Medjutim, imam 2 s kojima se vidjam duze vrijeme i one su stalno tu. Zapravo, radi se o jednoj curi i o jednom paru biseksualki koje su u vezi.

Inace sam primjetio da na sk ima nekoliko tipova cura. To su klasicne prostitutke i one s ege koje se tu reklamiraju meni totalno nezanimljive. Drugi tip cura su periodicne cure koje se tu pojave i pojebu se sa 5 ili 6 tipova i onda samo nestanu i nikad se vise ne pojave citaj usle u vezu ili se udale i one koje ugase profil i onda se opet nakon nekog vremena pojave. Daleko najbolje su mi cure koje tu ulete jer su cule od nekoga i tu budu neko vrijeme iz zabave i samo nestanu. Sjecam se jedne koja je bila udana i razvela se. Imala je nekih 25 ili 26 godina i dosla na seeking da se provede nakon braka. Jebalo je 5 ili 6 tipova na seekingu i onda je samo nestala...

posljednja izmjena od urednika:
Inace sam primjetio da na sk ima nekoliko tipova cura. To su klasicne prostitutke i one s ege koje se tu reklamiraju meni totalno nezanimljive. Drugi tip cura su periodicne cure koje se tu pojave i pojebu se sa 5 ili 6 tipova i onda samo nestanu i nikad se vise ne pojave citaj usle u vezu ili se udale i one koje ugase profil i onda se opet nakon nekog vremena pojave. Daleko najbolje su mi cure koje tu ulete jer su cule od nekoga i tu budu neko vrijeme iz zabave i samo nestanu. Sjecam se jedne koja je bila udana i razvela se. Imala je nekih 25 ili 26 godina i dosla na seeking da se provede nakon braka. Jebalo je 5 ili 6 tipova na seekingu i onda je samo nestala...
I da imamo i one platonic cure koje traze nekog za vecere i soping bez kontaka uz druzenje i razgovor

Da li je ova nick name Hrvatica iz Splita stvarna cura. Bio netko s njom. Može i privatna poruka ako ne želite javno iznosit. Hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh