Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Seeking upalim tu i tamo, ali trenutno mi se čini da se jako teško dogovoriti s nekim i to ne zbog novaca, nego čišto jer cure nekada ne znaju iskomunicirati što žele ili traže nešto a ni same ne znaju artikulirati što nude 😂

Uglavnom ignoriram nove profile jer velika je vjerojatnost da ili ne znaju sto tu rade ili ce kroz koji dan obrisati profil. Vec neko vrijeme trazim nešto čime bi se počastio, ali ne samo da bude inkognito jebačina, već da se može doživjeti gfe escort experience u punom aranžmanu…ukoliko imam koja dobra za to…slušam….može i u pm ;)
 
posljednja izmjena od urednika:
Ego mnogih cura na seekingu je prenapuhan i IMHO nema smisla dolijevati još ulja na vatru.

Još uvijek preko drugih sajtova uspijevam dogovoriti druženje s mladim, zgodnim, utegnutim komadima (8-9/10) za 150-200. Nekoliko sati, full GFE/PSE. I nijedna niti vidi moj auto niti mi recenzira obleku.

Jest puno teže nego prije 10tak godina, ali još uvijek kapa više-manje redovito.

Dokle god to ide, ne pada mi napamet baviti se umišljenim balavicama i ciframa koje one tamo nabacuju.


Dodatak:

Imam frenda koji je ono - visok, crn i zgodan. Zbog toga, unatoč tome što ima love, dobije što želi na seekingu praktički badava. Jer svaka misli da će ga obraditi i postat mu cura, a vlaže se na njega tako i tako. A mi im se slatko smijemo s pivom u ruci.
 
posljednja izmjena od urednika:
Prošle godine sam u par navrata dogovorio druženje po više dana sa par cura bez problema. S nekima je bilo dobro ali ne bi ponavljao s istima.

Ove godine sve što sam pokušao dogovorit hoće samo kratke susrete od po par sati u hotelu što mi nije zanimljivo. Za takva druženja postoje bolje opcije.

Ako netko ima info za neku curu koja je ok može u inbox ...
 
Ovako drustvance curu san osobno upozna priko prije koja je s menon isla u srednju iman i njen instagram. I sad san se sokira kad san je vidia na seekingu. Imali neko saznanja hel mozda lazan profil zato sta bi joj cak nesto ponudia ako je to stvarno onaScreenshot_20230616-124307_Chrome.jpg
 
posljednja izmjena od urednika:
Lela99 ti povremeno ima lokaciju Riyad ili Dubai, vjerojatno je zbog toga i cijena otišla gore, bila tamo pa tko-zna-što-i-s-kim-i-kako
Inače je prije godinu i pol kad je meni ona bila napeta i dopisivao se s njom tražila 500 za susret. Ostavljala je dojam onako dosta bahate sponze i baš sam htio nać se s njom i nemilosrdno ju izbušit, na kraju se okrenuo normalnijim curama
 
posljednja izmjena od urednika:
Lela99 je visoka cura, ima lijepe duge noge i odlicno dupe, ali prilicno je deficitarna na podrucju sisa i lice joj je puno bubuljica. To sakrije sminkom, ali se otkrije tijekom sesije (u medjuvremenu je to mozda popravila, nisam je vidio od proljeca prosle godine). Ima stav da je super riba i stvarno je nabrijana na dizajnerske krpice, ali to djeluje nekako simpaticno, moze se s njom lijepo komunicirati. Uglavnom, istice se po prilicno izrazenom hercegovackom naglasku, meni se to svidjalo. I imala je jednu strasnu obiteljsku tragediju dok je bila dijete, pa ako je sretnete, ne ispitujte je previse o obitelji. Da ima vece sise, bila bi prava bomba.
 
posljednja izmjena od urednika:
Seeking je odlična stvar ako imate hladnu šuštavu lovu,ali morate stvarno imati ozbiljna sredstva i znati pregovarati.
Generalno,izbor cura je veliki na Seekingu i mogu se nači vrhunski komadi uz razne kombinacije,no večina traži stalne sponzore i redovitu lovu,što je ok zato što tad vaš izgled i godine nisu važne a i sponze tamo pucaju na stariju ekipu 40 godina naviše.
Najvažnije je,nema slanja love unaprijed,uvijek je potrebno obaviti jedan ili dva razgovora na Viber,Skype i slično tako da znate na čemu ste zato što slika može biti svačija pa je potvrda važna,ako cura ovo odbija uz več dobro znane isprike jasno je da u pitanju muljaža.
Sve u svemu ovo može biti stvarno jebeno skup hobi tako da morate raspolagati sa tisučama eura mjesečno kako bi bili uspješni u njemu :):)
Ako radite za soma eura crkavicu a uz to još plačate stan,hranu,režije Seeking definitivno nije stranica za vas.
 
posljednja izmjena od urednika:
Uglavnom je to točno ali može se čovjek priušititi te cure sa seekinga par puta godišnje i platiti susrete po 300-500 eura. Ali tko hoće stalno trošiti mora imati masu para inače je seeking put u financijski slom kao Grčka.
 
posljednja izmjena od urednika:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh