Cisto da se nadovezem na raspravu....
Ispocetka su mi iskustva bila li-la a sad puno bolja i imao sam neke fenomenalne susrete
Slazem se da je ovo skup sport i treba bit velikodusan ali isto tako treba stavit stvari u perspektivu - ponuda cura i usluge u Zgu je prosjecna... mozda sam ja preizbirljiv al realno 5-10% cura mi se svidja ostalo preskacem profile odmah. I jako sam bio velikodusan, svi susreti su bili daleko vise od 200-300e cifre koje se ovdje spominju.. jer ja top komade nisam mogao za toliko upoznati. A bilo je spustanja cijena kad sam shareao slike.
Ono sto se meni pomalo ne svidja je pristup dosta djevojaka, tipican umisljeni balkanski -
Par primjera: bila je jedna koja je htjela 2800 prvi susret jer ona ovo citiram 'ne radi s bilo kim' a nije bila top picka - lice nisam ni vidio, top tijelo al manje sise. Druga pak se nije htjela ljubit za vrijeme susreta, al joj je pusit ok
, a treca najjaca: ona nema previse vremena nego max satipol i jedna runda jer veli da inace nemoze hodat kasnije i kak mi je to sve smijesno zvucalo isao dalje kopat da vidim sta je otvorena radit i ispalo da sve radi a gumicom i ne da cak ni svrsit po tijelu nego sve u kondom... a trazi 400 i kaze da joj frajeri za to placaju znaci nema sanse s takvom curom se sastat stalno bi dramila
Da je normalna bez problema bi joj dao vise, 600 ako treba jer je bila bas lijepa ali ono tipicno jebala bi se a da ne udje.
To je ta umisljenost, ono dodje ri frajer koji ce ti platit koliko hoces, nisam neki deda s 60 god i sad tebi to nije dovoljno.... za to vrijeme za 600 u europi provedem 2 sata sa
prekrasnom neinhibiranom belgijankom koja radi skoro sve, mlada sisata zategnuta prirodna nasmijesena ma vrh top... a ove nasw izigravaju boginje a izgled je koma
Ili mi je jos gore kad napisem lijepu porukicu a odgovore za 'hej' i to je to... radio silence vise ne odgovaraju
Moje vidjenje situacije ima dobrih cura za naci u zg al treva bit strpljiv par mjeseci i recimo beograd ima 3-4x boljih picki znaci upalite samo search i naci cete na prvih 30 daleko daleko ljepse cure koje puno manje drame i voljne su doci u zg ako treba (makar ne prakticiram to jer financijski je bacanje love u vjetar)