D
Deleted_user1029
Guest
Neumjesno je stavljati fotku cure ovdje…Ta gymgirl?
Može koja fotka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neumjesno je stavljati fotku cure ovdje…Ta gymgirl?
Može koja fotka?
Ma znamNeumjesno je stavljati fotku cure ovdje…
Same here plizZamolio bih ako netko ima kakav info za Irinu sa sekking-a u inbox ...
Isto s njima dogovori i onaj zgodni od 28 godina i mali zdepasti od 59? Prave li razliku i je li lakse naći mladom zgodnom? Koliko one naplaćuju recimo pušenje samo?Na seekingu sam upoznao daleko najzgodnije i najbolje komade koji se daju naci kod nas. Cak sam upoznavao strane cure koje su u Hr. Definitivno top sajt ako zelis platiti 110 dolara za clanstvo da bi mogao tipkati s njima. Vrlo lako i brzo mozes naci ono sto trazis
Ljudi ne radite znastvenu fantastiku od ovoga. Sa curama se relativno lako dogovoriti ako ste normalni jer ih je vecina tu zbog iste stvari zbog koje ocekujete da su tu. Ključna stvar je novac. Ovo nije Tinder.okej, procitao sam deo postova ovde i nemam nikakvih zelja za ovim sajtom, ocigledno je navlakusa sa par zaposlenih ljudi koji ovde pale masu svojim kao iskustvima
Imam dovoljno godina i iskustva d amogu da prepoznam ovakve stvari
Kakve veze ima kada sam se učlanio na forum?Danas se učlanio i odmah vrlo pozitivni vodič kroz Seeking za 'nesnalažljive'....sve same pristojne cure i zgodne......budi bar malo objektivan i navedi da je dio profila fake......
Tako je, još nisam upoznao curu sa seek-a koja bi opravdala pare koje traži.Upoznao sam ih više sa Seekinga. S nekima je bila samo cuga a s nekima nešto više ali nije to to GFE što bi čovjek očekivao. Većina to radi da odradi, nema nikakve romantike, ljubavi, povezanosti, topline. Mnoge od njih tamo i nisu vrhunske ženske nego prosječne cure poput nekih koje ovdje spominjete. S nekima sam i zažalio što sam se našao i što sam im dao nešto. Jednostavno preskupo za uslugu koju nude. Znam da top ženske mogu raditi GFE ali ja ih još nisam upoznao. Neću spominjati neke koje traže 1, 2k eura za druženje. LOL
Bez da sam bahat ili nešto ali nisi ti ni Sugardaddy koj su oni mislili/tražili iz filma. Tkome je 300€ puno u životu nije za taj sport preko seeking. Ti uspoređuješ šta možeš sve kupiti za 300€, hrana, piće, obuća? O čemu ti pričaš? 300€ koštaju ok cipele/tenisice. 300€ je ok večera za dvoje i boca vino! Nešto drugo je si prijustiti nešto za 300€ i potrošiti 300€ 2-3 x tjedno na curu. Vjeruj mi ta cura će ti dati sve i drugačije gledati. Nemožes ti očekivati studentice da te obožavaju i šta ja znam ako ih nisi barem vidio 10 puta! Tko nema novaca ide u Austriju i prijusti si super ribu za 200-300€ i dobit će dobru uslugu ali ovo je druga liga na žalost. Te odnose plaćaš na zapadu 8-1000€ jbg.Da, i meni je stalno taj dojam pristutan da su cijene prenapumpane u odnosu na kvalitetu. To je činjenica. Većina "normalnih" ih traži 300 eura a mislim da realno vrijede par stotina kuna. Jer 300 eura je ogroman novac i za njega se možda nakupovati masa hrane, pića, odjeće, obuće, goriva. I njega dati na cca 3 sata druženja s osobom koja to više manje mehanički odrađuje? Nema nekog smisla. Imalo bi kad bi usluga bila top.
Svima preporučujem da ne idu odmah u krevet jer bi se mogli opeći. Slike su jedno a stvarnost drugo.
SA je neka vrsta prikrivene prostitucije. Nisu to sponzoruše kakve sam ja zamišljao iz nekih filmova ili priča.
Bez da sam bahat ili nešto ali nisi ti ni Sugardaddy koj su oni mislili/tražili iz filma. Tkome je 300€ puno u životu nije za taj sport preko seeking. Ti uspoređuješ šta možeš sve kupiti za 300€, hrana, piće, obuća? O čemu ti pričaš? 300€ koštaju ok cipele/tenisice. 300€ je ok večera za dvoje i boca vino! Nešto drugo je si prijustiti nešto za 300€ i potrošiti 300€ 2-3 x tjedno na curu. Vjeruj mi ta cura će ti dati sve i drugačije gledati. Nemožes ti očekivati studentice da te obožavaju i šta ja znam ako ih nisi barem vidio 10 puta! Tko nema novaca ide u Austriju i prijusti si super ribu za 200-300€ i dobit će dobru uslugu ali ovo je druga liga na žalost. Te odnose plaćaš na zapadu 8-1000€ jbg.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|