Saune u Zagrebu

Ljudi bi kao u saunama trebali biti goli, ali nisu jer ih ih je sram, pogotovo cure.
Pogotovo cure bi se trebale skinuti do gola tak da Damgreg može u živo vidjeti picu i sise. U sljedećoj promjeni zakona o saunama treba amandmanom zahtijevati obvezno golotinju, napaljenost ženskih posjetilaca, te ako dođe par, ženski dio para mora se obvezno pojebati sa svim prisutnim muškim osobama.

Tko uopće određuje u kojoj sauni su ljudi goli a u kojoj su zaogrnuti. Čini mi se da se to nekako spontano odredi?

Koliko ima smisla ići u saune po hotelima i računati na to da ćeš naći neku gošću hotela koja hoće sex?

Pozdrav,
Mladi bračni par (31godina) od četvrtka 31.08- 3.09 smo u Poreču hotel Diamant Vlamar.
Ako ima kakav par za wellnes i možda nešto vise tu smo.
Lp

postovanje svima na forumu. Osobno meni ja paradiso, olimija, ivanic grad i tuhelj , ovim redoslijedom preferiram. sto se tice svi su u nudist fonu i niko nikome ne smeta. desi se i po neki avantura dogadjaj ali nije pod moranjem. bude naravno i dodira i lajt varijanti ali generalno bolje je i pogledi i dodiri i stanje duha nego cisti sex bez uzbudjenja tj zavodjenja, pogleda, disanja ...... za mene osobno je sauna stanje duha a tek onda tijela. a imao sam iskustva nije da nije, ali nista se ne mora a sve se moze. kad se ruke sloze, heheheh. LP
generalno posjecujem saune i preferiram komunikaciju sa parovima , osobama i po razgovoru osjetite srodnu dusu koje uzivaju u tome. ako neko ima ideju jos neke saune koje vrijedi posjetiti , slusam prijedloge

Bili smo ovaj vikend u Olimiji. Ugodno iznenadjeni. Apsolutno su svi goli, potpuno opusteno. Ono sto nas je iznenadilo dosta mladih parova, cak nekoliko cura solo. Akciju nismo vidjeli, ali bilo je pogleda, "slucajnih" dodira pod vodomo. Top iskustvo. Jedina steta sto nije bilo malo akcije, valjda nitko ne zeli prvi krenut jer ne zna kako ce drugi reagirat. Jedini minus, kao i svugdje, uvijek odredjen broj solo muskih, pogotovo starijih, koji ocito dodju da imaju na sta drkat. Frajer mi bulji u zenu koda je duha vidio, a od trbusine mu se ne vidi ona stvar, da bar drzi do sebe pa ajde. Nadjite barem frendice pa oh povedite jer bas svi te solo muskarce gledaju sa zgrazanjem. Sve u svemu, Olimija top. Vracamo se uskoro, ako ima neki par za druzenje nek se javi. Gledanje, mozda i soft swing ;)

U svakoj državi gdje sam bio, a da smo išli u terme, osim Amerike, FKK sauna se PODRAZUMIJEVA, nevjerojatno koliko kaskamo za time. Isto tako, morate znati da ljudi u saune idu isto iz gušta, ne da bi gledali druge. Premda sigurno da ima i takvih :)

U Olimiji smo i mi bili nedavno, više me iznenadilo koliko dobro terme izgledaju, nego bilo kaj drugo. Išli smo s ciljem opuštanja, pa možda zato nismo obraćali pozornost na drugo. Za Zagreb postoje FKK, ali si solo, moraš si rezervirati, pa nam nije bilo napeto.

Bili smo ovaj vikend u Olimiji. Ugodno iznenadjeni. Apsolutno su svi goli, potpuno opusteno. Ono sto nas je iznenadilo dosta mladih parova, cak nekoliko cura solo. Akciju nismo vidjeli, ali bilo je pogleda, "slucajnih" dodira pod vodomo. Top iskustvo. Jedina steta sto nije bilo malo akcije, valjda nitko ne zeli prvi krenut jer ne zna kako ce drugi reagirat. Jedini minus, kao i svugdje, uvijek odredjen broj solo muskih, pogotovo starijih, koji ocito dodju da imaju na sta drkat. Frajer mi bulji u zenu koda je duha vidio, a od trbusine mu se ne vidi ona stvar, da bar drzi do sebe pa ajde. Nadjite barem frendice pa oh povedite jer bas svi te solo muskarce gledaju sa zgrazanjem. Sve u svemu, Olimija top. Vracamo se uskoro, ako ima neki par za druzenje nek se javi. Gledanje, mozda i soft swing ;)
Dali u tim termama imaju sobe za rentanje?

U svakoj državi gdje sam bio, a da smo išli u terme, osim Amerike, FKK sauna se PODRAZUMIJEVA, nevjerojatno koliko kaskamo za time. Isto tako, morate znati da ljudi u saune idu isto iz gušta, ne da bi gledali druge. Premda sigurno da ima i takvih :)

U Olimiji smo i mi bili nedavno, više me iznenadilo koliko dobro terme izgledaju, nego bilo kaj drugo. Išli smo s ciljem opuštanja, pa možda zato nismo obraćali pozornost na drugo. Za Zagreb postoje FKK, ali si solo, moraš si rezervirati, pa nam nije bilo napeto.
Naravno da kasnimo 😭 paa ja osobno volim gledati akciju (28god zensko) i ne smeta mi da se bilo tko zabavlja. Prezatvoreni smo

Pitanje za solo žene, a evo i parove. Što bi bila idealna situacija da doživite u sauni? Odnosno, što očekujete da se dogodi? Dali vam se desilo da pokušate nešto pokrenuti pa se drugi uvrijede?

Preko vikenda bih trebao do Olimije ili Paradiso. 30 god, solo, ne ružan, ne bez mišića.
Zainteresirane dame ili parovi se mogu javiti, ali primarno idem spontano.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh