Loveshemale
Member
Obzirom na koronu, da li radi koja sauna u gradu. Poput nekadašnje iz Deželićeve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma na druženje. Kako kažeš pecati.Saunu ovako da se znojis ili ides potencijalno pecat
Partneri su me odveli u Ljubljani u jednu saunu. Čisto, uredno, diskretno. Ne previše. Dođe konobarica i donese piće te naglasi da je to od dame koja je upravo ušla u manju saunu b. Odem i vidim komada s pristojnom batinom. Kaže Suzana, te nastavi želiš pušiti i da te pojebem ili da ti pušim. Ali samo možeš u usta. UNI sam, samo je tako dobru batinu imala da sam poželio pušiti i na kraju me pojebala. Sada se nađemo povremeno kod nje u Novom Mestu.Ma na druženje. Kako kažeš pecati.
Ajoj, ja sam mislio da zenske ides pecatPartneri su me odveli u Ljubljani u jednu saunu. Čisto, uredno, diskretno. Ne previše. Dođe konobarica i donese piće te naglasi da je to od dame koja je upravo ušla u manju saunu b. Odem i vidim komada s pristojnom batinom. Kaže Suzana, te nastavi želiš pušiti i da te pojebem ili da ti pušim. Ali samo možeš u usta. UNI sam, samo je tako dobru batinu imala da sam poželio pušiti i na kraju me pojebala. Sada se nađemo povremeno kod nje u Novom Mestu.
Da, nemam protiv se malo zabaviti i s milficom 50+. One znaju biti sjajne.Ajoj, ja sam mislio da zenske ides pecat
Nema,uvijek se nađe netko pametan...ima li neka sauna u zagrebu gdje su svi goli?
Jel das kontaktPartneri su me odveli u Ljubljani u jednu saunu. Čisto, uredno, diskretno. Ne previše. Dođe konobarica i donese piće te naglasi da je to od dame koja je upravo ušla u manju saunu b. Odem i vidim komada s pristojnom batinom. Kaže Suzana, te nastavi želiš pušiti i da te pojebem ili da ti pušim. Ali samo možeš u usta. UNI sam, samo je tako dobru batinu imala da sam poželio pušiti i na kraju me pojebala. Sada se nađemo povremeno kod nje u Novom Mestu.
Misliš, kod njega?Partneri su me odveli u Ljubljani u jednu saunu. Čisto, uredno, diskretno. Ne previše. Dođe konobarica i donese piće te naglasi da je to od dame koja je upravo ušla u manju saunu b. Odem i vidim komada s pristojnom batinom. Kaže Suzana, te nastavi želiš pušiti i da te pojebem ili da ti pušim. Ali samo možeš u usta. UNI sam, samo je tako dobru batinu imala da sam poželio pušiti i na kraju me pojebala. Sada se nađemo povremeno kod nje u Novom Mestu.
Baš me zanima kome bi se digo u sauniLjudi morate biti svjesni samo jedne stvari, ako hoćete saunu u kojoj ima žena, onda ne smije biti nikakvog uznemiravanja.
Ako ti netko proba, niti će biti uspješan, niti će biti išta od saune.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|