Sandra

Ja joj svaki put moram napomenut da hocu sa kondomom , inace se sama pokusa nasaditi na njega. Inace je oke za svoje godine i cesto svrsi.
 
Bio danas kod Sandre. Oral 30 €, a za seks traži 40 €. Nije ona baš meni za seks tako da sam tražio samo oral. Starija teta, ljubazna u pristupu, izgled sličan noćnim damama za vrijeme komunizma. Pušenje tak-tak, ne može ona gutati do kraja i žestoko, ali zato guta spermu do zadnje kapi. Ja sam tražio pušenje sa gumicom, ali sam ga na kraju morao izdrkati pred njom i skinuti gumicu kako bi ona sve progutala do zadnje kapi. Mislim da ona guta spermu iz medicinskih razloga jer zna sve doborobiti sperme, a vjerojatno će zbog toga biti još dosta dugo aktivna i sigurno će živjeti barem kao Joža Manolić. Po meni je taj stari kadar kurvi iz doba komunizma najbolje zvati negdje oko podneva (12.00 ili 13.00 sati) kada se one probude i kreću u nove izazove. Inače, rekla mi je da samo još sutra radi i ide na godišnji do kraja sedmog mjeseca, te da zbog toga ne želi ni čuti za posao do početka kolovoza. Inače, htio sam ići prvo kod Marice u Dubravi, ali sam izgleda došao blizu nje i to bez njenih uputa tako da se naljutila i odjebala me (nju sam isto zvao njegdje oko podneva). Marica je sigurno u uliici Mirka Deanovića u Dubravi, ali se ona voli zajebavati s ljudima i vrtiti ih naokolo kao da je neki super ekstra EGE komad iz Brazila ili Kolumbije. Nisam ništa propustio jer mislim da je sve to isti kurac, bila to Marica ili Sandra.
 
Svaka čast majstore što si opisao svoje iskustvo. Ovaj gore se pokrio ušima i pobjegao.
Nisam baš sve napisao. Zaboravio sam reći i da teta Sandra traži da se dobro opere kurac na njenom umivaoniku prije nego počne pušenje. Ostavi ti fino sapunčić i ručnikić u svojoj jazbinici, kurac izvadiš, nasapunaš i opereš, a ona to sve nadgleda. Nema zezancije sa starim kadrom kurvi koji je bio "in" osamdesetih godina prošlog stoljeća. Sve mora biti po pravilima službe.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh