Koliko sandra ima godina i kako izgledaJe je radi.... Ni bas pocrnila
Radi do 9 navečer......
Navodno po 15 u danu obradi sto je puno previse
Dali vrijedi tih para sto trazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sandra ima godina i kako izgledaJe je radi.... Ni bas pocrnila
Radi do 9 navečer......
Stari moj...dobro ona to izdrzi. Baba ima 60 godina i po toj racunici trpa preko 8000 eura mjesecno. Radi to godinama i da je tak mislim da odavna nebi radila....realnije kojih 5Je je radi.... Ni bas pocrnila
Radi do 9 navečer......
Kako izgleda SandraBio danas kod moje stare dobre Sandre .kao i uvjek popravi mi raspoloženje draga ugodna iispražnim jaja za male novce . Nije stvar u novcima neg imam fetish na dame ex ju nema ih puno ostale su samo ona i Marica bar kod kojih sam ja bio i ako ostane u poslu nastavit će pantera gdjesu one stale kad odu
60 god cca 165cm izgled kao noćne dame za vrjeme komunizma ako te pale takve gospodje kao mene uživat ćeš. Stim da guta spermu ko viski do zadnje kapi 30/ komplet 40eKako izgleda Sandra
Kontaktirao sam je i sad se dvoumim
Pa moze koja info veca
U suštini nju zanima samo to da proguta spermu. Ne zanima nju baš seks, bio to oralni ili vaginalni seks. Meni je pušila par minuta i onda mi je rekla da joj je dosta, te da ga izdrkam kako bi progutala spermu.60 god cca 165cm izgled kao noćne dame za vrjeme komunizma ako te pale takve gospodje kao mene uživat ćeš. Stim da guta spermu ko viski do zadnje kapi 30/ komplet 40e
Nj je eliksir mladosti nasa sperma .ona bih najradije da mi njoj samo donesemo spermu u čašici da ona pije ko viski na tašte.a gdje tu onda naš gušt haha bez obzira na njene fetiše ona je meni jako simpa gospodjaU suštini nju zanima samo to da proguta spermu. Ne zanima nju baš seks, bio to oralni ili vaginalni seks. Meni je pušila par minuta i onda mi je rekla da joj je dosta, te da ga izdrkam kako bi progutala spermu.
sigurno 5 godina nisam bio kod Sandre, tada još nije gutala spermu, valjda se opametila- to je minimalno decilitar i pol sperme po danu... fina proteinska bomba!Nj je eliksir mladosti nasa sperma .ona bih najradije da mi njoj samo donesemo spermu u čašici da ona pije ko viski na tašte.a gdje tu onda naš gušt haha bez obzira na njene fetiše ona je meni jako simpa gospodja
Mores jebat maju selaska za te pare6 banki
A ono kaj mores za 40 eura jebati
Mores jebat maju selska za te pare
molim možete li stavit link od 'maje selska'
-gledam po tražilici i ima više maja(barem 5)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|