Mozes dati malo vise pojedinosti…Mores jebat maju selaska za te pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes dati malo vise pojedinosti…Mores jebat maju selaska za te pare
Dobra je ko voli starije tete. Meni je napeta. Volim starije, stvar ukusa..volim takve zene.. sise jos uvik dobre za mjesit, ima je.. pusi bez, moze se bez gumice..Sandra je prije svega jako simpaticna gospođa vec i vrlo prijatna i ugodna tako da ko hoce na brzi sex i praznjenje idealno neces puno potrosit 30-40e fkt nije puno koliko ljudi dns placajui to je to.
A Nisam se ni snasao stavila ga je bez gumice tj. Sjela je na njega..Onda mi bilo svjedno. Svrsio u picu sve.. rekla je da mogu. Valjda joj se dopalo.. kaj znam…Dobra je ko voli starije tete. Meni je napeta. Volim starije, stvar ukusa..volim takve zene.. sise jos uvik dobre za mjesit, ima je.. pusi bez, moze se bez gumice..
Prije koliko si bio?Mene je isto digla na tu foru...pušila ga je dok sam žmirio i napaljivao se nešto u glavi, stala na par sekundi i osjetim odjednom da nisu to usta...e sad mi svejedno bio na sekundu ili 10 min u kurvi, iz inata sam je napunio bez da sam pitao...nakon još izlizao picu, poslije toga pravac testiranje.
Izbjegao sam metak, nije mi otpao kurac.
Pa da..valjda voli osjetit svrsavanje u nju.. jbg neko voli neko ne bi.. u cinu sexa tesko je izvadit ga…Prije koliko si bio?
Samo na plavi napisi sandra svi smo ju prosli
Pomladila se žena. To je zato što guta spermu, poznato je da redovito gutanje sperme pomlađuje. Marici, majstorici orala, vjerojatno će ponovno i zubi izrasti jer guta spermu.Sad ju zvao javila se i sve super sve 5 i ja ju pitam koliko ima god ona kaze da ima 40 god
nadam se i mireliPomladila se žena. To je zato što guta spermu, poznato je da redovito gutanje sperme pomlađuje. Marici, majstorici orala, vjerojatno će ponovno i zubi izrasti jer guta spermu.
sli pazi sa 60 i neš god ona meni kaže 40 godPomladila se žena. To je zato što guta spermu, poznato je da redovito gutanje sperme pomlađuje. Marici, majstorici orala, vjerojatno će ponovno i zubi izrasti jer guta spermu.
Koja mirelanadam se i mireli
Hmm 60 plusSad ju zvao javila se i sve super sve 5 i ja ju pitam koliko ima god ona kaze da ima 40 god
60+ bice 65 ima40
Hmm 60 plus
Pa da. Tak i ima. Ko voli gilfare dobra je za ispraznit se.60+ bice 65 ima
Ja jucer javila se i tako ona sve to lijepo kaze i na kraju je ja potam da koliko ima god kaze 40, a ja kazem zasto lazes kad imas 60+ i poklopila stara ofucana baba lažljivaJel netko uspio dobiti Sandricu na mobitel?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|