kristijan200p
Active member
ici cu ja preko vikenda pa napravim recenziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi realan, ti si babojebac tebi su te stare vrhici cu ja preko vikenda pa napravim recenziju
jebiga, svako ima svojeTi nisi realan, ti si babojebac tebi su te stare vrh
Nisam nista lose mislio da nebi krivo shavtiojebiga, svako ima svoje
Jel si bio?ici cu ja preko vikenda pa napravim recenziju
Je to je ta. Ja se nisam okrenuo , jaja puna ja napaljen ko konj a nijedna se nije javljala rano oko 11 osim nje.Ja sam se jednoj kod Petrokova daaaaaavno prije okrenuo na vratima. Možda je ovo neka druga na istoj adresi , ako je ulaz malo povučen od glavne ceste, ulazi se kroz neko dvorište.
i onda se svi cudimo zasto cure drze cijenu...Je to je ta. Ja se nisam okrenuo , jaja puna ja napaljen ko konj a nijedna se nije javljala rano oko 11 osim nje.
radi njihovih ne javljanja ?i
i onda se svi cudimo zasto cure drze cijenu...
Posaljes link?Pošto ju je netko stavio po pravim imenom i prezimenom ne želim dijeliti. A još gore ako ispadne da nije ona.
Kad vidim u živo mogu kasnije poslati sliku u inbox ako je to ta
Jel moze broj od te sandre molim te ako nije problem posalji ako mozes na meil.Bio ja kod nje puši bez kondoma možeš joj svršit u usta ili u picu sve za 200nije loša trudi se
Jel moze njezin broh molim vasJel pusenje sa ili bez kondoma?
Pa bokte kaj ne mozes pogledat temu od pocetka , stavljen je oglas.Jel moze broj od te sandre molim te ako nije problem posalji ako mozes na meil.
ivan.hecimovic29@gmail.com
To nije ta. Ta sa xhamstera je iz rijeke i moja bivša fukdrugarica, ali jbga nekom drugom je slala slike ili je neko drugi imao pristup gmailu i profilu fb pa je maznuo slike i stavio na xhamster. Ako ko madje još koju neka prijavi. Jedino gugl još ima thumb ove kad pretrazujes slike...Ako je ona ta koja se može naći na xhmasteru onda za ženu u tim godinama nemam žalbe.
No zvat ću je dok se ne javi pa iz prve ruke potvrditi.
Ak ides na pusenje neces se zajebat. Pusi ga savrseno i svrsis joj u usta. Sise odlicneOtic cu sutra kod nje.valjda nece biti za.eb
Tel: 064/677-677
|
|
|