Spasio se on cini mi seSpasila sam se ja od junaka s foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spasio se on cini mi seSpasila sam se ja od junaka s foruma
Gdje se ide u Kopar ?Nema tu sreće baš...
A ništa,u auto i laganini u Kopar ili đir do Trsta...
Bar ja ću tako... cijene punooo jeftinije i cure pristupačnije
Baba ne jebi,potrosit ces impulse na toj nokii 3310Spasila sam se ja od junaka s foruma
Koliko vas ima internetskih ratnika...staro objeseno debelo
Baba ne jebi,potrosit ces impulse na toj nokii 3310
Nitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.Koliko vas ima internetskih ratnika...
Protjerali ste svaku normalnu ženu, zbog takvih se teško odgovara nepoznatima, kakvo je to ponašanje jeli vas mama nije volila
I kakva sam jaNitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.
Nije mi se dalo uvlaciti u raspravu, ali moram reagirati na tvrdnju da žena ne zna sta radi. Zna itekako, usluga je odlična. Nisam neiskusan u ovome da ne bude zabune. Isto bih preporucio bb da se ne uvlaci u rasprave jer ima pojedinaca ovdje koji jedva cekaju da ju razvuku po forumu. Sami si radi antireklamu.Nitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.
Dođem ja do tebe pa ću ti nakon posla reci recenziju, uživo...I kakva sam ja![]()
Daj imas 80kgKoliko vas ima internetskih ratnika...
Protjerali ste svaku normalnu ženu, zbog takvih se teško odgovara nepoznatima, kakvo je to ponašanje jeli vas mama nije volila
Daj imas 80kg
Bio sam kod tebe,kurac mi se nije htio dignutKoliko vas ima internetskih ratnika...
Usluge koje ne znaju nuditi, pričamo o tipu uslugama koje nude, a onda ovdje pokusavaju bit svetice i krivnju prebacuju na nas kao klijente!Nije mi se dalo uvlaciti u raspravu, ali moram reagirati na tvrdnju da žena ne zna sta radi. Zna itekako, usluga je odlična. Nisam neiskusan u ovome da ne bude zabune. Isto bih preporucio bb da se ne uvlaci u rasprave jer ima pojedinaca ovdje koji jedva cekaju da ju razvuku po forumu. Sami si radi antireklamu.
Već se pisalo o njoj. Mišljenja o njoj su podijeljena. Ukucaj njeno ime u tražilicu.![]()
Melissa u Rijeci uživo 😈😘
Ako tražiš iskustvo koje još nikada nisi imao – na pravom si mjestu. Moje fotografije su 100% moje, bez laži i igara.…www.oglasnik.hr
Netko probao, iskustva?
Dobro, hvalaVeć se pisalo o njoj. Mišljenja o njoj su podijeljena. Ukucaj njeno ime u tražilicu.
a di to ideš u Kopar? ili Trst? ako se smije znati za nas neznaliceNema tu sreće baš...
A ništa,u auto i laganini u Kopar ili đir do Trsta...
Bar ja ću tako... cijene punooo jeftinije i cure pristupačnije
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|