Netko bio?, Iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bjezi koliko te noge nose,prasica...
Netko bio?, Iskustva?
Tako loše?Bjezi koliko te noge nose,prasica...
Meni je ali zbog kašnjenja od 10min., me odjebala.Meni nije ni ogovorila na poruku
Znači tuka neka,vjerovatno si se spasioMeni je ali zbog kašnjenja od 10min., me odjebala.
Dobio block odmah![]()
A dobro onda ću se držati EGE-a kad nema ništa domaće da valjaMa uzas brate,zali bacenih para
U dva manje 10 ovaj mi piše da dolazi u 2 ipoMeni je ali zbog kašnjenja od 10min., me odjebala.
Dobio block odmah![]()
Spasila sam se ja od junaka s forumaZnači tuka neka,vjerovatno si se spasio
Ja pokusavam cijeli dan dobiti telefonski, ne bi je dobio da si BogZnači tuka neka,vjerovatno si se spasio
Tvoje je da masiraš i ne seres previše, ne nudiš svoje usluge džabeSpasila sam se ja od junaka s foruma
Tvoje je da masiraš i ne seres previše, ne nudiš svoje usluge džabe
Nadam se da se ti nećeš javiti, uštediTvoje je da masiraš i ne seres previše, ne nudiš svoje usluge džabe
Spasio se on cini mi seSpasila sam se ja od junaka s foruma
Gdje se ide u Kopar ?Nema tu sreće baš...
A ništa,u auto i laganini u Kopar ili đir do Trsta...
Bar ja ću tako... cijene punooo jeftinije i cure pristupačnije
Baba ne jebi,potrosit ces impulse na toj nokii 3310Spasila sam se ja od junaka s foruma
Koliko vas ima internetskih ratnika...staro objeseno debelo
Baba ne jebi,potrosit ces impulse na toj nokii 3310
Nitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.Koliko vas ima internetskih ratnika...
Protjerali ste svaku normalnu ženu, zbog takvih se teško odgovara nepoznatima, kakvo je to ponašanje jeli vas mama nije volila
I kakva sam jaNitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.
Nije mi se dalo uvlaciti u raspravu, ali moram reagirati na tvrdnju da žena ne zna sta radi. Zna itekako, usluga je odlična. Nisam neiskusan u ovome da ne bude zabune. Isto bih preporucio bb da se ne uvlaci u rasprave jer ima pojedinaca ovdje koji jedva cekaju da ju razvuku po forumu. Sami si radi antireklamu.Nitko nije otjerao nikoga, problem je sto su takve kao ti počele izigravati dame, a nudite usluge koje ne znate ustvari nuditi… isto kao kad i ti odeš u kafic ili restoran očekuješ dobru uslugu pretpostavljam ipak ti to plaćaš… tu ste da udovoljite klijenteli, a ne da jedete govna koda radite džaba.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|