RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Zna li netko nešto o curama iz burze Mia 26 i jelena 34 god? Različiti su oglasi ali ista tekstura, obje rade kod njih i dolaze kod klijenta.

Govorite o onom mamutu šta je pušio u sobičku u prizemlju neke kuće tipa ideš ideš ideš i kad misliš da si se izgubio još sto metara i tamo si?
Iza crkve desno pa starom cestom za Pobri ili tako nešto?
Ono ako si očajan dođeš i svejedno pobjegneš kad je vidiš?
Bogtejebo u šta sve vi gurate kurac.
Mora da ste ili opasno sjebani u glavi ili gadni ko smrt
Imate li mozda neki kontakt od nje?bio bih vam jako zahvalan

Ovo je ona u ul. Ive Marinkovića? Ili nek druga ?
Otočan , ti si bio ..? Bila je već rasprava oko ovog oglasa na forumu.
Da, to je ta. Slike nisu njene jer nema npr pirs u pupku ali slike su identicne kako ona izgleda. Oko 45 godina mozda i koju godinu vise, otprilie 170 cm visoka i jedno 80ak kila. Jako lijepa u licu, jako ugodna i pristojna i cist i uredan prostor. Neko ce rec da je debela, za moj gust je bas taman jer ne volim mrsavice...nudi oralno i sex vaginalno i analno, sve stvar dogovora i cijene...za svaku preporuku ali sad o ukusima se ne raspravlja

Hvala ti! Dosta mi je brazilki na neko vrijeme, možda odem malo do nje za promjenu.
Daje anal a to je veliki +
Ja osobno vise volim nase, na brazilke i egzoticne ne idem, nit me pale nit su mi zanimljive a drze cijenu kao da su neznam sto...opet, svako ima svoje guste. Dalje, volim starije i punije, opet ce se neko javiti kako zasto,pa to je starije, to ovo to ono...moje pare i moji gusti
Ova je bas ok zenska, po oglasu vidim prima i u guzu. Ako odes i obavis javi mi makar u dm kako je bilo, vidim sad je aktivna opet u gradu pa iskoristi priliku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh