Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li mozda neki kontakt od nje?bio bih vam jako zahvalanGovorite o onom mamutu šta je pušio u sobičku u prizemlju neke kuće tipa ideš ideš ideš i kad misliš da si se izgubio još sto metara i tamo si?
Iza crkve desno pa starom cestom za Pobri ili tako nešto?
Ono ako si očajan dođeš i svejedno pobjegneš kad je vidiš?
Bogtejebo u šta sve vi gurate kurac.
Mora da ste ili opasno sjebani u glavi ili gadni ko smrt
I mene zanima ako je moguce dobiti kontaktImate li mozda neki kontakt od nje?bio bih vam jako zahvalan
Da, to je ta. Slike nisu njene jer nema npr pirs u pupku ali slike su identicne kako ona izgleda. Oko 45 godina mozda i koju godinu vise, otprilie 170 cm visoka i jedno 80ak kila. Jako lijepa u licu, jako ugodna i pristojna i cist i uredan prostor. Neko ce rec da je debela, za moj gust je bas taman jer ne volim mrsavice...nudi oralno i sex vaginalno i analno, sve stvar dogovora i cijene...za svaku preporuku ali sad o ukusima se ne raspravljaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ovo je ona u ul. Ive Marinkovića? Ili nek druga ?
Otočan , ti si bio ..? Bila je već rasprava oko ovog oglasa na forumu.
Ja osobno vise volim nase, na brazilke i egzoticne ne idem, nit me pale nit su mi zanimljive a drze cijenu kao da su neznam sto...opet, svako ima svoje guste. Dalje, volim starije i punije, opet ce se neko javiti kako zasto,pa to je starije, to ovo to ono...moje pare i moji gustiHvala ti! Dosta mi je brazilki na neko vrijeme, možda odem malo do nje za promjenu.
Daje anal a to je veliki +
Ne,ne,ova što ja spominjem vozi žuti coupe megane!po matuljima se švrca stalno i okolici,netko zna sigurno,samo treba doći do nje..)Govorite o onom mamutu šta je pušio u sobičku u prizemlju neke kuće tipa ideš ideš ideš i kad misliš da si se izgubio još sto metara i tamo si?
Iza crkve desno pa starom cestom za Pobri ili tako nešto?
Ono ako si očajan dođeš i svejedno pobjegneš kad je vidiš?
Bogtejebo u šta sve vi gurate kurac.
Mora da ste ili opasno sjebani u glavi ili gadni ko smrt
Neko bio napisao da je cigićka. Kaže da dolazi u prostor, što je jako rijetko u ri, pa mi nije svejednoZna li netko nešto o curama iz burze Mia 26 i jelena 34 god? Različiti su oglasi ali ista tekstura, obje rade kod njih i dolaze kod klijenta.
Pa na slici je debela crna brazilka, što si očekivao?Uzas,vrata otvara debela crna brazilska,na Zametu preko puta dvorane zgrada.Samo sam se pokupio kad je otvorila vrata
Teško ili nikakoJel bio ko kod ove,Dal je to zapravo ona ili?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|